Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czesia98787

jaki kolor? pomocy? wesele

Polecane posty

Gość czesia98787

Idę z moim narzeczonym na wesele. bardzo chciałabym kupić sobie bladoróżową sukienkę taka delikatna i dziewczęca, ale mój kochany nie chce dać się namówić nawet na delikatnie różowy krawat juz nie wspominajac o koszuli. jaki kolr pasuje do takiego jasnorozowego? zebysmy ładnie sie razem prezentowali? jaki krawat? pomocy

wiesz co,mialam podobny dylemat rok temu, na 3 weselach mialam sukienki ciemnorozowa i malinowa. moj chlopak tez nie mial krawatu odpowiedniego, ale zalozyl po prostu krawat granatowy pod swoj garnitur, biala koszula. i tez bylo ok. nie namowilabym go na rozowy krawat ;) moglby wygladac gejowsko ;)

blady róż najlepiej komponuje się z kolorem szarym, brązowym, białym. Jak nie da się namówić na rózowy krawat:) to może jakiś we wzory, gdzie pojawi się rózowy. Pozdrawiam

Gość gueieo
to ja mam szczęscie bo moj zakłada na wesele różową koszule,ja go namówiłam hehe powiedział ze robi to tlko dla mnie ale za to mam inny problem ,bo podobno krawat ma pasowac do sukienki a ja mam czarno ,grafitowo białą sukienke tak jak by w kratke i nie wiem jaki krawat bedzie najbardziej pasował?