Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

podszyw nie podszyty

ku przestrodze nie staraczkom

Polecane posty

Czy bezpieczne jest pranie razem męskiej i damskiej bielizny? Otóż mam problem. Moim problemem jest obawa przed łącznym praniem (np. w jednej misce, czy tez pralce) bielizny męskiej i damskiej. Boję się, że obecne na męskich slipkach plemniki mogłyby się połączyć w trakcie prania z jajeczkami obecnymi na majteczkach kobiety, która powiedzmy przechodzi owulację. Mógłby się wówczas zupełnie nieoczekiwanie wytworzyć zarodek, który przykleiłby się na majteczki kobiety i ona by je włożyła , po czym zarodek wchłonąłby się do jej wnętrza. Lub inna wersja wydarzeń: plemnik nieoczekiwanie przeniosłby się na majteczki kobiece i po wysuszeniu ożył wędrując potem do jej wnętrza. Co o tym sądzicie? Wg mnie ryzyko jest.

CIĄŻA POZAMACICZNA Link 26.02.2009 :: 13:32 Komentuj (8) Zdaję sobię sprawę, że pewnie jest to prowokacja ale nie mogłam się powstrzymać ;-) POST NA FORUM: Ostatnio współżyłam z moim chłopakiem bez odpowiedniego zabezpieczenia. Teraz (po 4 miesiącach od tego zdarzenia) zauważyłam małego guza pod kolanem. Czy może to być ciąża poza maciczna??!! Proszę pomóż!!! FORUM ekhm...: ***obawiam sie ze tak, medycyna zna takie przypadki, udaj sie do lekarza niech skieruja Cie na amputacje ngi wtedy bedziesz miec pewnosc ze to nie jest ciaza mozamaciczna ***mózg ci po prostu opadł ***A jak dzidziuś dojrzeje to Ci wyjdzie nosem. życze zdrowego malucha ***pewnie pod drzewem i kleszcz cie zapłodnił ***słuchaj...ty sprawdź teraz pod drugim kolanem bo jak tam też jest guz to jak nic bliźniaki bedą ... Jarek i Lecha albo Marcin i Rafał [podesłała edka - dzięki ;-))))] RYBIA CIĄŻA Link 25.02.2009 :: 14:08 Komentuj (14) POST NA FORUM: czy zajmowanie się rybkami w czasie ciąży może jakoś szkodzic, z góry dziękuje za odpowiedzi FORUM SPIESZY Z POMOCĄ: ***Tak. Moze powaznie zaszkodzic rybkom. ***Oczywiście że może, ani nie myśl o zajmowaniu się nimi bez założenia uprzednio rękawic ochronnych i maseczki na twarz! A najlepiej wylej rybki do klozetu a akwarium oddaj na stłuczkę szklaną, roślinami mozesz użyżnić ogródek. Przecież nie chcesz aby Twoje dziecko urodziło się ze skrzelami?! ***owszem, rybki w ciązy sa wyjątkowo wrażliwe i można im zaszkodzić ***niestety grozi to urodzeniem syrenki [podesłała Ruda Paskuda - dzięki ;-))))] LEWITUJĄCE PLEMNIKI Link 22.02.2009 :: 19:42 Komentuj (20) POST NA FORUM: mam pytanie. proszę o pomoc. lezalam z moim chlopakiem na lozku i uprawialismy petting. lezelismy w odleglosci od siebie. mial wytrysk ale nie sadze, zeby z takiej odleglosci na mnie poleciala kropelka. z reszta mial palec wlozony do mojej pochwy wiec chyba zabezpieczyl wejscie tam. zabezpieczył? pozniej poszedl umyc rece dokladnie mydlem i znowu wkladal mi tam palca. czy moge byc w ciazy? strasznie sie boje ;/ FORUM WSPIERA, RADZI, UCZY, WYCHOWUJE: ***Tak, z pewnością jesteś w ciąży. Plemniki potrafią lewitować, latać i w ogóle takie inne cuda wyprawiać. ***Widzicie jacy l;udzie sa glupi?? Wydaja kupe kasy na to, zeby sie zabezpieczyc, a tu wystarczy tylko palca wlozyc i po klopocie. Moze nie zawsze wygodnie, ale ile sie zaoszczedzi ***W sumie można by było jeszcze z tamponem poeksperymentować... albo zkorkiem od wina... ***Albo betonu zalać, problem z głowy z antykoncepcją na dłuższy czas... Ale kto wie, plemniki pewnie przez ciało przenikają więc pewnie i to nic nie da... [podesłała smerfetka, która też udzielała się na tym forum ;-) - dzięki ;-))))] OBJAWY CIĄŻY Link 12.02.2009 :: 20:22 Komentuj (8) POST NA FORUM: czy objawem ciazy moga byc nagle wymioty biegunka i straszne dusznosci??? kochamy sie co tydzien od 2 miesiecy... FORUM WSPIERA, RADZI, UCZY, WYCHOWUJE: ***objawem ciazy jest pozytywny wynik testu ciazowego ***oj czuje że będą bliźniaki ***masz grypę żołądkową [podesłała Karrlajn - dzięki ;-)))) WIRUJĄCE PLEMNIKI Link 11.01.2009 :: 12:21 Komentuj (16) POST NA FORUM: Czy bezpieczne jest pranie razem męskiej i damskiej bielizny? Otóż mam problem. Moim problemem jest obawa przed łącznym praniem (np. w jednej misce, czy tez pralce) bielizny męskiej i damskiej. Boję się, że obecne na męskich slipkach plemniki mogłyby się połączyć w trakcie prania z jajeczkami obecnymi na majteczkach kobiety, która powiedzmy przechodzi owulację. Mógłby się wówczas zupełnie nieoczekiwanie wytworzyć zarodek, który przykleiłby się na majteczki kobiety i ona by je włożyła , po czym zarodek wchłonąłby się do jej wnętrza. Lub inna wersja wydarzeń: plemnik nieoczekiwanie przeniosłby się na majteczki kobiece i po wysuszeniu ożył wędrując potem do jej wnętrza. Co o tym sądzicie? Wg mnie ryzyko jest. FORUM WSPIERA, RADZI, UCZY, WYCHOWUJE: ***ależ możliwe, potem dziecko rozwila sie w pralce a po 9 miesiacach wyjmujesz ***To teraz już wiem czemu w instrukcji mojej pralki piszą, żeby przed uruchomieniem sprawdzić, czy w środku nie ma dzieci ***proponuje założyć prezerwatywe na pralke i do zasobnika nasypać globulek... ***tylko uważaj gdzie potem to pranie wieszasz. jak będzie wisiało w przeciągu, to te odwirowane plemniki mogą podczas porywu wiatru dostać się do twojego ucha, a potem do macicy i ciąża murowana ***przed włożeniem do pralki proponuje dobrze wytrzepać....bielizne i przegonić plemnictwo tam gdzie pieprz.....znaczy pieprzenie rosnie ***plemnictwo maskuje sie jak dobrze wyszkolony oddział ninja- wtapia sie w otoczenie... nie mamy szans ***najpierw domestos, potem wygotować, wywirować i na 3 zdrowaski do pieca [podesłał(a?) murvini - dzięki ;-)))))]

Gość Lepsze mieszkanie
Brawo za największą głupotę roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W CIĄŻY Z PALCEM Link 19.05.2008 :: 19:40 Komentuj (11) POST NA FORUM: No wiec...mialem ostatnio dziwna sytuacja...o ktorej opowiedzialem nielicznym i tak naprawde nic sie nie dowiedzialem...Wiec...bylem ostatnio ze swoja dziewczyna i ona bawila sie moim penisem...Oczywiscie skonczylo sie to tak ze dostalem orgazmu spuszczajac sie obok niej...I mialem troszke ubrudzone sperma palec...Po godzinie postanowilem zrobic jej palcowke no i stad moje pytanie...Czy mozliwe zeby ona byla w ciazy ? Ile w koncu te plemniki zyja poza organizmem zywym ? (Wszedzie na forach pisza co innego) P.S. Dodam ze dziewczyna byla dziewica jesli to ma jakies znaczenie...Prosze oszybko odpowiedz...Z gory dziekuje... FORUM SZYBKO ODPOWIADA: ***1) A cholera wie. 2) To zależy. [podesłał Michał - dzięki :-))))] MALEJĄCY MÓZG Link 25.04.2008 :: 16:49 Komentuj (6) POST NA FORUM: czy to prawda ze mózg maleje w ciąży? Znowu jesteśmy poszkodowane? tak mówia mi koleżanki. FORUM WSPIERA, RADZI, UCZY, WYCHOWUJE: ***haha,jeśli Ci mózg maleje to dlatego,że słuchasz koleżanek....a może dlatego? ***No pewnie,ze maleje! To jest dowiedzione naukowo! Pod koniec ciąży będziesz bezmózgowcem!!!!!! ***Nic się nie martw, człowiek i tak wykorzystuje tylko do 20% możliwości mózgu. Nawet jak Ci się skurczy o połowę, to będziesz jeszcze miała spory zapas ;). ***Tobie najwidoczniej nie tylko podczas ciąży :) ***Kurczy sie i wypada przez ucho. ***Maleje Maleje !!!!!!!!!!!!!! Dlatego po porodzie jak się trzepie głową na boki to chlupocze !!! ***Nie boj sie, w Twoim wypadku to nie zajdzie, bo nie ma na czym. Pozdrawiam

Gość dfgth
o matko, czytam to i rycze ze smiechu :D :D :D :D :D :D