MagdaGumis 0 Napisano Marzec 21, 2009 Witam, mam 22 lata i mam problem (choc mam nadzieję, że to jednak nie problem). Mam białą rzadką wydzielinę z pochwy, ma kwaśny zapach i jest jej dość sporo... Ostatni okres powinnam dostac ok25 lutego, jednak zamiast niego wydzielala sie jakas brązowa i gesta wydzielina (bylo jej malo, ale byla czesto) lekarz ogolny powiedzial mi zebym zrobila test ciazowy, jednak zrobilam dwa razy i wynik negatywny. Po jakims tygodniu ciemna wydzielina zniknela i byl spokoj przez jakies dwa tygodnie. Okresu nie dostalam nadal. Jednak od tygodnia wydobywa mi sie z kolei biała, prawie przezroczysta wydzielina, o kwasnym zapachu. Jest jej duzo, ale nie odczuwam zadnego swedzenia ani pieczenia. Tylko lepiaca, lekko ciagnaca sie ale rzadka wydzielina, nie ma rowniez zadnego zoltego zabarwienia. Nie zazywam tabletek antykoncepcyjnych. Kocham się z chlopakiem od jakiegos miesiaca bez zabezpieczenia, jednak nie \\\"konczy\\\" we mnie tylko na mnie. Nie sadze by byla to grzybica bo nie odczuwam zadnych innych dolegliwosci, jedynie ta wydzielina... czytalam gdzies, ze jest to naturalne u kobiety, ale martwi mnie to ze nie mam okresu. Mialam zawsze jakies tam sporadyczne uplawy ale nigdy w takiej ilosci jak teraz. Czy powinnam sie martwic, czy jest mozliwosc ze jestem w ciazy? Moze zrobic raz jeszcze test?? Bo moze wtedy bylo jeszcze za wczesnie aby otrzymac wiarygodny wynik... Pomozcie, licze na Was drogie internautki. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aska1234567 0 Napisano Marzec 21, 2009 cza na 100%:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MagdaGumis 0 Napisano Marzec 21, 2009 skad ta pewnosc ze na 100 :% ?? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach