Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedoswiadczonaaaa18

ciąża??

Polecane posty

Cześc Dziewczyny. Mam do was małe pytanko.. Mam dopiero 18 lat i , jak widzicie w nicku, nie jestem zbytnio doswiadczona w 'tych" sprawach ;) Ostatni raz kochałam sie w styczniu z byłym chłopakiem i pękła nam prezerwatywa i niestety nasienie zostalo we mnie, jednak wzielam tabletke escapelle.. Z chlopakiem jednak po jakims czasie sie rozstalam, a teraz on mnie straszy, ze od tamtego razu jestem w ciazy.. JEDNAK CZY TO MOZLIWE ZEBYM BYLA W CIAZY PO WZIECIU ESCAPELLE?? TYM BARDZIEJ ZE WLASNIE DOSTALAM JUZ TRZECIĄ MIESIĄCZKĘ OD CZASU JEJ ZAZYCIA.. nie mam zadnych objawow ciazowych, nie przytylam, brzucha nie mam, zadnych mdlosci itp.. jednak moj byly chlopak robi mi straszny metlik w glowie i wpiera mi to, ze jestem w ciazy, chyba tylko dlatego, zebym do niego wrocila. tlumaczy ze miesiaczke mozna miec nawet do piatego miesiaca ciazy i ze brzucha nie widac, bo jestem szczupla.. co wy o tym sadzicie? bo mi sie wydaje , ze to nie jest mozliwe zebym byla w ciazy, ale on mi robi straszny metlik w glowie. kiedy moge zrobic test, zeby mu udowdnic, ze nie jestem w ciazy??

Gość Aleeena8787
wątpie abyś była w ciąży ,facet ewidentnie Ci wkręca ,jeśli chodzi o test możesz go zrobić w każdej chwili

Gość picus glancusssss
chyba się naprawdę nudzisz w domu i wypisujesz bzdury, no ale, co niektórzy będą ci udzielać rad, zobaczymy jakich

nie boj się, nie nudzę, ale jedna z moich kolezanek miala okres kilka miesiecy podczas ciazy i dlatego pytam.. bo z tego co wiem, te tabletki tez nie zawsze działają.. widocznie ty się nudzisz ze czytasz te tematy i wypisujesz glupie komentarze z braku zajęcia

Aleeena8787 dzięki za odp ;)