Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaa19

problem z odchudzaniem

Polecane posty

Gość onaaaa19

idzie już 4 tydzień odkąd codziennie z rana robie 150 brzuszków i roweryk i tak samo wieczorem ... czyli dziennie około 300 brzuszków ale na dwa sposoby, jeden nogi na ziemi leża a drugi są ugięte w kolanach i dodatkowo kupiłam sobie błonnik z ananasem żeby nie odczuwać głodu ... jem z rana o 7 dwie kanapki, potem około 10.30 jedną kanapke i potem około 15 zupe i czasem coś na drugie ale małą porcje i od godziny 16 nic już nie jem ... ALE JEST PROBLEM - WOGÓLE NIE WIDZE EFEKTÓW :( jestem przy sobie . tzn mam brzuszek ... nie wiem co zrobic .. minie miesiąc a ja dalej stoje w miejscu .. wiem,że trzeba czekać, ale ile to można.. fakt, że mam lepsze jakoś samopoczucie .. poradźcie cos..

Gość ...kjkjnjk
A masz w ogóle wagę? Czy nie widać tylko efektów po brzuchu? Ile masz lat? Ile ważysz? Ile trwają te ćwiczenia rano? I czy robisz w czasie nich jakies przerwy? Jeśli tak to jakie?

Gość onaaaa19
mam skończone 20 lat, waże 69 kg, mam 164 cm zwrostu i waga nawet jak spadnie kilogram to zaraz znowu sie normuje po kilku dniach ...

Gość ...kjkjnjk
a ile trwają te ćwiczenia? i co z tymi przerwami?

Gość onaaaa19
ćwiczenia trwają około 15 minut . rano i wieczorem czyli 30 min dziennie .. i tak dzień w dzień .. a przerwy to tylko 5 sec może i następne ..

Gość onaaaa19
:) co proponujesz ?

Gość ...kjkjnjk
No i znalazł się problem... lepiej ćwiczyć naraz 30 min. tłuszcz zaczyna sie spalać dopiero po 20 minutach ćwiczenia. Takie 15 minutówki to właśnie dobe sa na dobre samopoczucie, polepszenie kondycji ale nie na odchudzanie. Żeby zgóbić 1 kilogram musisz pozbyć się 7000 kcal. Czyli np. 10h. gimnastyki. Ja aktualnie odchudzam się licząc te kcal. I robię tak, żeby dziennie zjeść o 1000 kcal mniej czyli 1500 kcal. i ćwicze dziennie niecałe 2 h. Efekty są 2 kg na tydzień dużo nie dużo ale w miesiącu to jakies 8-10 kg. Jedyne suplementy jakie zażywam to chrom (uwielbiam slodycze :P) i kiedyś przed basenem l-karnityna wsumie przed dłuższymi ćwiczeniami też jest wskazana. Powodzenia!

no np żeby się zwierzać tu codzienne co jadłyśmy i co obiłyśmy ,,, tak jest łatwiej :):):) Ja jestem z tobą ... Musze zrzucić 10-15 kilo :)

Gość onaaaa19
dziękuje ! wkońcu nie będe na darmo tak mało ćwiczyła . birę się za robote ! serdecznie dzięki !

Gość onaaaa19
no i mi się by tyle przydało - wymarzona sylwetka :P najgorsze jest, że uwielbiam jeść - zresztą jak każdy :)

Co wy na to ??? Chudnijmy Razem !!! Piszcie do mnie na gg : 8079343

Gość a ile masz w ogóle lat kingo

Gość onaaaa19
chyba ma 13 -14 lat .. mhm

Gość MAriusz BHP
...kjkjnjk ma rację, poza tym polecam dużo poczytać, np www.sfd.pl poza tym ostatnio udowodniono, że po treningu aerobowym - bieganie (minimum 30-40 minut, bo jw tłuszcz spala się dopiero po 20 minutach aerobów) dopiero robić brzuszki, wtedy tłuszcz spala się bardziej miejscowo

nio to jak będziemy się co dzinnie tak jakby spowiadac co zjadłyśmy co robiłyśmy i czy spada nasza waga ??

Gość onaaaa19
tak własnie myśle,że zaczne aerobic uprawiać (podobno pięknie rzeźbi ciało) a potem te brzuszki . wtedy efekt murowny . do kingi: wątpie że czas będe miała na takie spowiadnia - mam mature w tym roku ... sorka

Nie musisz codziennie !! Kiedy masz czas !!! Ja też do szkoły chodzę :) Rozumiem Cię :) Ja najczęściej będę w sobotę... to dawaj !!! Razem jest łatwiej

ooooooooo !! Już widzę że wymiękacie !!! No dawaj laski , dawać !!!

Gość ...kjkjnjk
Sory ale ja np. nie jestem laska... ;p A co do ćwiczeń to jak narazie w 2 tyg. 5 kg. tak jak juz mówiłem jem 1000kcal mniej i ćwicze na 1000 kcal. I jest to zawsze albo 1 h 1 1 h albo cześciej naraz 2 h. I są to brzuszki, skłony przysiady i trochę ćwicze pompki ale narazie dopiero się ich ucze... mam narazie 101kg. ale 192cm wzrostu. więc jeszcze 10 kg.

A co się dzieje z dziewczynami ??? Helllo ł DZIEWCZYNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!