Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a jejciu jejciu

czy mozna zmieniac tak mleko modyfikowane???

Polecane posty

Gość a jejciu jejciu

witam mój synek był 3 mce na piersi,potem z braku pokarmu dawałam mu nan1 i było ok,potem kiedy skonczył 6 mcy przeszłam na Nan2 i dostał okropnych zaparc.Za rada specjalisty kupowałam mleko Hipp probiotyczne,jednak w moim małym miasteczku przez ostatni tydzien go zabrakło,nie mogłam nigdzie znalesc,wiec byłam zmuszona kupic bebiko,nie widze zeby małemu cos było,załatwia sie normalnie,jest zadowolony ale czy to nie zaszkodzi ze nie pije jednego mleka tylko znów zmieniam???Dzis w sklepie to Hippa sie popjawiło ale skoro juz kupuje to bebiko....to sam juz nie wiem....

wiem, ze u maleńkich dzieci (do 6 msca) nie wolno tak zmieniac bo cos sie z jelitkami dzieje, ale nie wiem jak jest ze starszymi, pewnie ich jelitka juz lepiej pracują i nie masz sie co przejmowac

Gość Marta1979....
Ja zmienialam mleko ale po roku z nan na bebiko.

Gość nic maleństwu nie będzie
bez obaw:-)

Gość a jejciu jejciu
wydaje mi się ze dobrze reaguje,poza nanem 2 co były zatwardzenia a teraz dziewczyny co byscie zrobiły?Skoro znów jest dostepne to mleko Hipp to wrócic do niego czy kontynuowac bebiko???

Gość a jejciu jejciu
ok chyba tak zrobie ale mam dziwaczne poczucie winy ze robie cos złego,cholera....

mleko jak każde inne. nie miej poczucia winy moja jest na NAN1 :)

Gość a jejciu jejciu
Nadia-przesliczne imie pozdrawiam Twoja córcie.Uwazajcie na zaparcia przy nan2 powodzenia!!!