Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka_malenka

CZY JA JESTEM W CIĄŻY?????

Polecane posty

Gość malenka_malenka

Powiedzcie mi bo już nie wiem... Mój okres spóźnia się ponad 2 miesiące, ostatni raz miałam w styczniu. Schizuję się okropnie z tego powodu. Ale zrobiłam 3 (słownie: TRZY) testy ciążowe, i wszystkie wyszły negatywnie! Jakie są szanse żebym jednak była w ciąży?

Gość malenka_malenka
Proszę powiedzcie co mam o tym myśleć! Czemu nie mam tego okresu, nooo?

juz dawno powinnas byc u lekarza to moze nie ciaza,ale lepiej wybrac sie i zrobic badania i przede wszystkim cytologie

Gość malenka_malenka
ale tylko potwierdzcie mi to zdanie: gdybym była w ciąży z pewnością choćby jeden z tych testów pokazałby magiczne 2 kreski? Prawda? Mam jedną inną możliwość nie posiadania okresu, bo od około 2 miesięcy komplenie zmieniły się moje godziny aktywności, no tak jakbym zmieniła strefę czasową: pracuje do 5 i śpię do 15. A wiem że to ma na mnie wpływ bo od kiedy pamiętam nigdy nie miałam okresu np. w ciągu wakacji kiedy nie chodziłam do szkoły. Ależ mnie to stresuje... :) Nawet sobie nie wyobrażacie.

Gdybys byla to ktorykolwiekt test wyszedlby pozytywny:) Glowa do gory:) Idz do lekarza i szukaj innej przyczyny:)

Gość malenka_malenka
dzięki :) Nerwy niezłe. Ciągle myślę że 2 kreska była może ledwo widoczna i jej nie dojrzałam, albo że moja ciąże jest jakaś nadzwyczaja że test jej nie wykazuje... No wariactwo.

Gość malenka_malenka
ok :) Więc ostatecznie... nie jestem w ciąży! I do lekarza idę w środe choćbym miała nie wiem co przełożyć. Dzięki za odpowiedzi :)

Gość malenka_malenka
pomyślałam że może zrobie jeszcze jeden 4 ostatni test ciążowy

Gość sgfsdg
A tak poza tym to ile masz lat? Bo ja do 23-24 roku życia miałam tak nieregularne cykle, że brak okresu paromiesięczny nie był niczym dziwnym. (A byłam zdrowa i płodna.)

Gość malenka_malenka
no 24

Gość pije piwo i czytam kafe
a okres zawsze miałaś regularny?

Gość malenka_malenka
no zdarzały się okresy kiedy rzeczywiście nie pojawiał się regularnie, ale w przeważającej części życia był w miarę regularny.

Gość piję piwo i czytam kafe
Pewnie jakiś stres albo czynniki zdrowotne na to wpłynęły.Jeśli testy były negatywne to raczej nie jesteś.