Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ot taka sobie ja

Yasminelle - pominięcie tabletki

Polecane posty

Gość ot taka sobie ja

Witam, zdarzyla sie taka sytuacja, ze nie moglam zakupic nowego blistra na czas, dostalam go dopiero w piatek,a zaczynalam nowe blistry w czwartek,czyli 1 tabletke wzielam 8ego dnia przerwy. Wiem z ulotki(bo ją czytalam,zeby nie bylo, ze nie;>), ze istnieje ryzyko ciazy. Jestem troche spanikowana, i prosilabym o jakis komentarz, co o tym myslicie,czy przytrafila wam sie kiedys taka sytuacja. Prosze o odpowiedz,jakakolwiek. Moze zwyczajnie potrzebuje dobrego slowa, licze sie tez z tym,ze uslysze zarzuty w stylu "jak moglas tego nie dopilnowac zeby kupic na czas",ale mialam problem z dostaniem sie do ginekologa po recepte na czas,a panie w aptece nie chcialy dac bez recepty,mimo,ze obiecalam,ze doniose nastepnego dnia(naprawde probowalam w kilku). Z gory dziekuje za jakiekolwiek porady. Pozdrawiam

Gość frufru
szans na ciążę praktycznie nie ma. na wszelki wypadek i dla spokoju własnego mozesz się zabezpieczac dodatkowo przynajmniej przez pierwszy tydzień.

Gość ot taka sobie ja
Dziekuje bardzo...troche sie uspokoilam. wyczytalam,ze istnieje ryzyko,zwlaszcza jesli doszlo do stosunku w tygodniu poprzedzajacym nowy blister, a doszlo...ale i tak bylo dodatkowe zabezpieczenie (takie moje male fobie..) naprawde dziekuje. i za to,ze nie zostalam zjechana z gory na dol, tez:)

Gość frufru
jeszcze nie zostałaś,a le zaraz zostaniesz :) nierzesz piguły, zabezpieczasz sie dodatkowo, seks uprawialas w czasie przeznaczonym na krwawienie jak rozumiem i JESZCZE SIĘ BOISZ??... teraz sie orzypilnuj i bedzi eOK.

Gość ot taka sobie ja
oj przypilnuje sie, obiecuje. dziekuje za wyrozumialosc i dobrej nocy zycze:)

Gość maliolada22
moim zdaniem tez nie ma szans na ciąże , ale wrazie czego niech partner sie tez dodatkowo zabezpieczy .