Gość mkki Napisano Marzec 22, 2009 mam 27 lat do Ciebie sie nie dowalilam wiec jak mam sie odwalic? Wsisisz mi i powiewasz. Kiniu zadnej z tej dziewczyn nie obrazilam amelke skierowalam na inny topic, dominice zasugerowalam, ze mam watpliwosci do tego co pisze, a Ciebie uwazam za dziecko, bo nim jestes. Masz 15 lat wiec dorosłą sie nie nazywaj prosze. Kobietą mam Cie nazywac? No proszę. Dla mamy swojej jesteś córką. A córka ja Cie nie nazywam. Nie zaprzeczaj, że jesteś dzieckiem, bo nim jestes. Nie jest to okreslenie obrazliwe, a prawdziwe. A jaranie się tym, że ktoś współtworzy Twój topic. I nazywanie tej osoby przyjacielem to moim zdaniem głupota. Ale to Twoje życie. Poczytaj sobie trochę, a dowiesz się jak niewiele wiesz o odchudzaniu. Wszystko co niby dietetyczne czyli chleb wasa, platki fitness, batoniki light, wszystkie produkty light nie są zdrowe i często są jeszcze gorsze od normalnych produków. Zawierają dużo chemii i cukru. Wcale nie jest to dietetyczne. Moze zawieraja blonnik, ale nie sądze by dietetyk polecil Ci wlasnie taka diete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinga14 0 Napisano Marzec 22, 2009 mkki grzecznie cię proszę abyś opuściła ten topik jak tak masz się wypowiadać ! Nie widzisz że prawie na każdym forum ciebie nie chcą !!! Bynajmniej na tym topiku ja cię NIE CHCĘ !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam 27 lat 178cm Napisano Marzec 22, 2009 taaaak żre jak chłop na budowie i chudne -poprostu super hahahahha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam 27 lat 178cm Napisano Marzec 22, 2009 zalozycielko tego topiku-ja sie z Toba dogadam bo mam siostrzenice w Twoim wieku ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinga14 0 Napisano Marzec 22, 2009 ma27 lat , co taraz robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam 27 lat 178cm Napisano Marzec 22, 2009 wychowuje Dziecko....siedze w domu i stad moje komplesy ale teraz sie zawzielam-na wakacje jedziemy nadz morze nie chce wygladac jak wieloryb-zeby mnie Greeen Peace do morza wciagnelo:D a ludzie na plazy milei mdlosci na moj widok:O.....chce wrocic do swojej wagi i tyle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinga14 0 Napisano Marzec 22, 2009 Aha . No ja też chciałam z rodzicami pojechać nad morze i żeby włożyć bikini a nie kostium 1 częściowy - to moje marznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam 27 lat 178cm Napisano Marzec 22, 2009 mkki sorki ale ja na ciebie uwagi nie zwrocilam..... :D to jest temat jakiegos tam ochudzania a nie klucenia sie wiec......sama wiesz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinga14 0 Napisano Marzec 22, 2009 Co panujesz zjeść na II śniadanko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam 27 lat 178cm Napisano Marzec 22, 2009 na drugie wedlug mnie rowniez mozna sobie pozwolic wiec pewno jakies miesko:) popoludniu sie zacznie ograniczanie:) Kochana ja moge zyc bez lodyczy ale mieso hmmmmm nie potrafie .....dlatego jem je ale z rana zeby spalic jakos do wieczora po 15 mam calkowite ograniczenia .....i chudne hihi naprawde wiesz mysle ze kazdy jak chce sie odchudzic powinien znalezc dietke lda SIEBIE-nie powielac.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam 27 lat 178cm Napisano Marzec 22, 2009 2 kromalki ze smalczykiem i schabowy z wczoraj do tego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinga14 0 Napisano Marzec 22, 2009 mam tak samo słodycze do kosza !! Ale mięso nigdy :):) Lubię mięsko :) Ja też po 15 się ogranicze:) A co ja mam zrobić żeby nie mieć efektu jojo bo ja mam duuuuużo tłuszczyku na brzuchu i to u mnie murowane ... Dasz mi jakieś ćwiczenia czy co ja mam robić ? Poradź coś żeby mi brzuch robił się płaski i zeby była skóra jędrna no i tego jojo żeby nie bylo ..?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam 27 lat 178cm Napisano Marzec 22, 2009 spadam na spacerek bede wieczorkiem albo jutro :) odswierzaj topik chetnie go poszukam ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam 27 lat 178cm Napisano Marzec 22, 2009 nie jedz po 17 cwicz brzuszki dwa razy dziennie spaceruj jak umiesz pluwac plywaj-ja nie potrafie hihi a efekty zobaczysz juz po tyg albo dwoch-ja tak mam teraz i mnie to jeszcze bardziej motywuje:) jedz dziewczyno wszysko tylko mniej i sie ruszaj-wystarczy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinga14 0 Napisano Marzec 22, 2009 Ok. Wiem powiem jak było :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam 27 lat 178cm Napisano Marzec 22, 2009 o godz 9-53 to podszyw...jakich na kafe nie brakuje heheh nie zwracaj uwagi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinga14 0 Napisano Marzec 22, 2009 Dzięki , ale jak tak robić będę to nie będę miała jojo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinga14 0 Napisano Marzec 22, 2009 ok. A odpowiesz na moje pytanie powyżej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Connie299 0 Napisano Marzec 22, 2009 Kinia rob 6W :) mi sie sprawdzila.. ale ostatnio sie rozleniwilam i sadelko wraca;/ ale od dzis stopuje sie !! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jojo nie będziesz miała Napisano Marzec 22, 2009 jak po diecie nie rzucisz sie na żarcie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinga14 0 Napisano Marzec 22, 2009 Dziewczyny a co to jest "6W" ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinga14 0 Napisano Marzec 22, 2009 Jest tu ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinga14 0 Napisano Marzec 22, 2009 Jesteście??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinga14 0 Napisano Marzec 22, 2009 A może chcecie coś poradzić na temat jojo czy coś??? piszcie , opowiadajcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinga14 0 Napisano Marzec 22, 2009 Właśnie będę miała obiad za godzinkę ... A u was co słychać ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mickey91 Napisano Marzec 22, 2009 Czy ty myślisz, że ludzie nie mają życia? Co chwilę ma ktoś do Ciebie pisać? Jak się nudzisz to znajdź sobie jakieś koleżanki w realu, a nie szukasz \"przyjaciółeczek\" na forum. Przestań dręczyć te kobiety i dziewczyny, tylko zajmij się sobą, a nie co chwilę spamujesz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinga14 0 Napisano Marzec 22, 2009 Cześć wszystkim :) Ja już jestem po obiadku :) Dziś zjadłam ziemniaczki oblane sosem chrzanowym + 2 klopsiki mini + sałatka ( pomidor , ogórek zielony , załata lodowa ) , a to wszystko doprawione pieprzem i solą i chyba olejem lub octem ... MNIAM ! Zjadłam taką porcje jak zwykle :( ale jest tego plus :) dziś jadłam tylko nestle fittness i tyle a kiedyś płatki czekoladowe , serki i wogóle a dziś obiad ledwo co zmieściłam a niedawno mogłam zjeść podwójną porcję :) Ale po obiadku waże:58 kilo :) WoW nie wiedziałam że w 1 dzień można zrzzucić aż 2 kilo COOL :):):) A u was co?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do Kingii Napisano Marzec 22, 2009 Czy mi się wydaje czy coraz niższa się robisz, na jakimś innym temacie byłaś 5 cm wyższa. Mam wrażenie że nie byłas u żadnego dietetyka tylko po prostu usprawiedliwiasz się żeby cię tutaj nie zjechali za to że się w tym wieku odchudzasz. Moja rada, możesz skorzystać lub nie. Olej tą dietę, poczytaj o zdrowym odżywianiu i ruszaj się, masz młody jeszcze mam nadzieję zdrowy organizm, więcej osiągniesz przez sport niż przez jakieś diety. Jedzenie mniej wcale nie oznacza że chudniesz, chyba że jedynym wyznacznikiem jest dla ciebie waga. Przez jedzenie mniej nie zniknie ci tłuszcz z brzucha tylko stracisz mięśnie. Najlepsze co w tej chwili możesz zrobić to zainwestuj w sport, wyrzuć chipsy, activie, płatki fitness, zupki chińskie. Organizm powinien dostawać pełnowartościowe produkty a nie jakies tam reklamowane wymysły. Poza tym 4 lata temu nie byłas laseczką tylko dzieckiem. Ja jak byłam w twoim wieku to byłam pulchnym dzieciakiem potem urosłam, zaczęłam uprawiać sporty i wszystko minęło. Ważyłam może ci się wydać dużo, ale 65 kg przy wzroście 170 cm ale tłuszczu nie było na mnie widać bo uprawiałam sporty regularnie i nie tylko na wf-efie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinga14 0 Napisano Marzec 22, 2009 Ale cały czas się ktoś pode mnie podszywa :( Ja pisze jeden wzrost !!! mam 150 cm :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinga14 0 Napisano Marzec 22, 2009 do Kingii - a jak od jutra zacznę uprawiać jogging ? co ty na to ?? tak se przed szkołą pobiegać ? na 15 min ? o 6.15 bym poszła biegać o 6.30 śniadanie i do szkółki potem ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach