Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupiaaaaaaa

wariatka w ciąży

Polecane posty

Gość głupiaaaaa
powiedział mi, że popełni samobójstwo i przepisze na mnie wszystko, żeby zapewnić nam przyszłość... najgorsze, że on to naprawdę zrobi, juz kiedyś próbował... ale mam wybór... zabić dziecko albo zabić ojca tego dziecka...

Gość Nadia******
Sorki ale myślałam, że jesteście choć troche poważni. Co za dziecinada!! Czy wy na pewno macie po 22 lata? Szkoda mi tylko dziecka.

Gość Nadia******
totalny infantylizm

Gość głupiaaaaa
nie ja mam 22, a on 28... nie jestem dzieckiem do jasnej cholery, ja się po prostu boję!!! to wszystko chore... przecież nie zabije dziecka, ale nie wiem jak przemówić do rozsądku temu palantowi! nie potępiajcie mnie za każde słowo, to nie jest łatwe...

Gość FSDFS
trafilas na zje.ba i tak on sie nie zabije itak.a ty nie usuwaj ciazy on ma 28lat i chyba wie skad sie biora dzieci .

Gość Nadia******
to niech się zabija! Tak mu powiedz! Ty urodzisz i koniec i zamierzasz się wybrać do jego rodziców i oznajmić im dobrą nowine!-tak mu powiedz. Postaw na swoim!

Gość głupiaaaaa
bo cały czas mam nadzieję, że zmądrzeje, że chociaż raz będzie chciał spojrzeć na dziecko, że kiedyś może je pokocha tak jak ja je kocham

Gość Nadia******
marne szanse, że zmądrzeje

Gość FSDFS
ja taka"milosc" to bym kopnela w dup.e i dziecka nawet mu nie pokazala. nie wiem jak mozna kogos takiego wez sie kobieto ogarnij i wez do kupy.

Gość FSDFS
*kochac

o matko:O Bedzie chcial to bedzie.Jezeli nie to Ty bedziesz musiala wychowac Wasze dziecko.Na tym sie skup a nie na wychowywaniu doroslego faceta:(

Gość Nadia******
FSDFS masz racje, ale dziewczyna jest w trudej sytuacji materialnej i jest samotna. Niech ten dupek chociaż daje jej kase na wizyty u lekarza, na badania a potem na dziecko. Dziewczyna potrzebuje kasy!

Gość FSDFS
Nadia****** - oczywiscie ze musi dawac na dziecko ,jak stac go na skrobanke to na ciaze pewnie tez :)

Gość głupiaaaaa
chyba będę musiała, tylko boję się, że sobie nie poradzę... i szczerze trochę boję się, że on sobie coś zrobi... a tego bym bardzo nie chciała, cokolwiek by o nim nie powiedzieć to przeciez ojciec mojego dziecka...

Gość Nadia******
no i głównie mi o to chodziło, bo doskonale wiem, że ten koleś to jakaś porażka. Ja bym takiego na twarz wyrzuciła z domu i sama sobie próbowała dać rade nawet bez jego kasy. Ale ta dziewczyna musi to na nim wyegzekwować.

Gość FSDFS
on ma 28lat a straszy cie jak 16letni chlopiec dziewczyne ktora chce od niego odejsc tylko ze nie ma to oczywiscie porownania z usunieciem dziecka. ty jeszcze mozesz na niego patrzec?

Gość Nadia******
Dawca nasienia a nie ojciec!

Gość FSDFS
to nie te czasy ze dlatego ze jest ojcem dziecka to moze wszystko,a ty musisz z nim zyc.

Gość Nadia******
Schowaj tą nieuzasadnioną pokore do kieszeni. Weź się w garść! Walczo siebie i o dziecko jak lwica! Nabierz sił! Jak narazie to Ty tak o tym kolesiu mówisz jak byś czuła się winna i chciała go jeszcze przepraszać. Ja bym od razu do piąnu takiego ustawiła albo kopneła w d.... i jego kase tez bym miała gdzieś.

Gość głupiaaaaa
wiem, będę musiała jakoś sobie poradzić, pozwać go o alimenty, bo sama nie utrzymam dziecka... tylko co jak on naprawdę to zrobi? jak ja wytłumaczę dziecku, że jego ojciec jak sie o nim dowiedział to się zabił? jego rodzina mnie nie zna... mam pójść do nich powiedziec, że jestem z nim w ciąży, a on chce się zabić? wyśmieją mnie...

Gość Nadia******
KTOŚ KTO CHCE SIĘ ZABIĆ, NIE TRĄBI O TYM TYLKO IDZIE I SIĘ ZABIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Nadia******
HAHAHAHAHHAHAHA

Gość głupiaaaaa
nie oceniaj mnie nie znając... czas pokaże jaką będę matką, będę starała się być jak najlepszą...

Gość Nadia******
Proponuje aby wstrzymać się oceninaniem kogokolwiek (może oprucz tego 28-letniego dzieciaka) Fakt jest taki, że dziewczyna jest w ciąży i ma problem. Oczekuje jakiejś porady. Więc Brzydula nie oceniaj tylko sama powiedz co byś mądrego w jej sytuacji zrobiła. Usunęła?

Ja Cie nie oceniam Postaraj sie byc bardziej odpwiedzialna niz Twoj parter Prawdopodobnie bedziesz musiala przejac jego obowiazki

Gość Nadia******
no to jest oczywista sprawa-tego nikt nie neguje

Gość cgmgjhjmg
o kuzwa, oboje jestescie popierdoleni nic dziwnego ze wpadlas stosujac tabletki i prezerwatywe, po takiej dojrzalej osobie trudno sie spodziewac prawidlowego ich stosowania :O