Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam, mam takie pytanie ponieważ spóźnia mi się okres normalnie mój cykl trwa 28-30 dni, powinnam dostać okres 13-15.03 a do dziś nic. Robiłam test 20.03 i wyszedł negatywnie.Teraz już nie wiem czy poprzez stres może się tyle opóźniać czy jednak może ciąża??

Witaj ja podobnie jak Ty, cykle mam co 28-30. w ubiegłym miesiącu @ przyszła 13go, a w tym miesiącu wczoraj. przez te 6 dni testowałam 3 razy:D za każdym razem wychodził test negatywny. czytałam dwa podobne topiki w tym tyg. może to wiosna? i hormony szaleją ?:) życzę @ i pozdrawiam :)

Gość 100 procent
przesilenie wiosenne ; ) ja miewalam nawet zaburzenia w ubieglych latach i przesuniecia o caly miesiac i ginekolog mowil ze to norma na wiosne, nie martwcie sie :)

:) mnie też @ wzięła z zaskoczenia :) i jakaś taka inna jest niż poprzednie. ale się cieszę, że łaskawie przylazła. Na następne dziecko chcemy jeszcze zaczekać :) może zrób jeszcze jeden test? tak dla spokoju ducha.

jeszcze jeden dziś zrobię :) ja narazie jeszcze nie mam dzieci ale jak by się tak stało to bym się cieszyła choć może to jeszcze nie ten czas ;]

a to jeszcze takie pytanie czy poprzez stosunek przerywany mogło się tak wydarzyć że właśnie mi się spóźnia??

Mysiaczek, moim zdaniem stosunek przerywany to żadna antykoncepcja! Może jednak jesteś w ciąży? Zrobiłaś test ponownie? Najbezpieczniej iść do specjalisty. Powodzenia.

tak zrobiłam i także wyszedł negatywny wiec myślę że to nie jest jednak ciąża...