gosc007 0 Napisano Marzec 22, 2009 jakies tydzien temu miałam swój pierwszy raz i pozniej miałam krwawienie wiec pomyślałam ze to normalne a ostatni tez sie kochalismy i tez miałam krwawienie.. i nie wiem co jest grane.. nie wiem co robic.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fuki Napisano Marzec 22, 2009 bo może przerwa pomiędzy 1 a 2 razem była mała? po prostu musisz się zagoić i tyle...zrób sobie przerwę z 2 tygodnie i już po sprawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadziejaaa 0 Napisano Kwiecień 16, 2009 zrób sobie usg pochwy, tez tak miałam i wyszły mi 2 torbiele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadziejaaa 0 Napisano Kwiecień 16, 2009 oj sorki zle przeczytałam , po pierwszym razie tak mogło byc... napewno nie jest to oznaka torbieli Przepraszam za błędną informację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joojjjj Napisano Kwiecień 16, 2009 poprostu ci się niezagoiło - i każdy kolejny seks podrażnia ranę i stąd krwawienie - odczekac przynajmniej 14 dni bez stosunków i jak wtedy nieminie to idź do gina torbiele to nie będą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach