Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andzia92

Wpadka

Polecane posty

Gość Andzia92

Wczoraj postanowilismy z moim chlopakiem wlozyc mi peisa do macicy... i nie mielismy prezerwatyw nmistety..;/ ale nic mu nie wytryslo bo to bylo tylko tak na chwile.. czy jst mozliwosc zeby zajsc od tegow ciaze??

do macicy to raczej ci go nie wlozyl...to nie mozliwe, zalezy w jakim czasie tzn kiedy mialas okres i jak dlugie sa,jak dla mnie malo prawdopodobne jesli na chwile...chociaz z 2str jest jeszcze ten nieszczesny preejekulet ale kto wie jak to z nim do konca jest, hmm ja mam troche gorsza sytuacje czekam na okres tydz.po przerywanym-to nie metoda wiec dla swojego dobra zabezpieczaj sie;)))bedzie ok:)))

do macicy to raczej ci go nie wlozyl...to nie mozliwe, zalezy w jakim czasie tzn kiedy mialas okres i jak dlugie sa,jak dla mnie malo prawdopodobne jesli na chwile...chociaz z 2str jest jeszcze ten nieszczesny preejekulet ale kto wie jak to z nim do konca jest, hmm ja mam troche gorsza sytuacje czekam na okres tydz.po przerywanym-to nie metoda wiec dla swojego dobra zabezpieczaj sie;)))bedzie ok:)))

Gość problemowaaaa
hahaa a to dobre do macicy.. zero pojecia o seksie masz to sie nie zabieraj do dzialania. mogl Ci go wlozyc do pochwy, a nie do macicy, ktora ma otwor wielkosci lepka od szpilki.

Gość fdfdfd
sadzac po nicku 92 moze byc data urodzenia wiec jak ty masz 17 lat to jestes strasznie głupia nawet nie znasz budowy wyalsnego ciała a zabierasz ze za rzceczy dla dorosłych

Gość angela11199662
być może nie zaszłaś ale on ci włożył penisa do pochwy a nie do macicy zacznijmy od tego że nawet przy momentowym włożeniu penisa do pochwy nasienia bez wytrysku się wydostają i nie tylko od spermy zachodzi się w ciąże ale od nasienia także więc jest taka ewantualność że jesteś w ciąży

Gość larwkaaa
spoko nie jestes w ciazy..:-)

Gość Andzia92
ale ja właśnie urodziłam 5 dziecko i szyjka macicy się jeszcze nie zamkła a on ma taaakiegooo długiego że siegnął