Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forer

escapelle

Polecane posty

Gość forer

czy jesli o zazyciu escapelle po 6 dniach wystapi krwawienie to jest pewnosc ze ciazy nie ma?

jest! krwawienie zapewnia ze tabletka dziala skutecznie wiec bedzie dobrze;) odlicz od niego swoj normalny cykl np+28dni i w tym terminie (okolo) nastapi normalna miesiaczka. powodzenia

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tez tak mysle bo gdyby ciaza byla to skad krwawienie....

Gość NANA2485
witam !! mialam stosunek przerywany ok 23 16 marca ....nastepnego kolo 17 wzięłam escapelle ....dzisiaj 6 dzien po wzieciu tabletki ...zadnego krwawienia nie mam ...czuje sie normalnie ...czy tabletka podzialala???dodam, ze nie doszlo do wytrysku we mnie tylko jakis czas przed facet doszedl poza mna ..... okres mialam 25 lutego ;). pomozcie

Gość NANA2485
zrobilam wlasnie test ....wyszedl negatywny ....

Gość forer
no to gratuluje Ci bardzo mam nadzieje ze i z mojego nic nie bedzie....

Gość forer
hej dostalam okres ale w normalnym terminie tak jak powinnam dostac czyli 28 dni po poprzednim a nie 28 po krwawieniu po escapelle(tak jak mowila kolezanka) czyli ciaza chyba jednak nie teraz...

Hey, mam pytanie.. bralam escapelle niedawno, miesiaczka wystapilam 2 dni po terminie, ale taka dziwna, co prawda lekarz mowil mi, ze moze nie byc taka jak powinna, ale sama nie wiem.. wpierw byla w miare normalna, wiec zaczelam blister tabletek antykoncepcyjnych (yasminelle), wzielam rano, wieczorem kochalam sie bez zabezpieczenia z chlopakiem tak jak zawsze, teraz nie krwawie praktycznie w ogole, leciutko plamie na brazowo, czy to byla wlasciwa miesiaczka? moze ona tak wygladac po escapelle? bo teraz boje sie, ze jezeli to nie bylo wlasciwe krwawienie, chociaz temepratura mierzona by raczej wskazywala na miesiaczke to ja niepotrzebnie rozpoczelam blister i on mnie wcale nie ochronil. Co o tym sadzicie?

Hey, mam pytanie.. bralam escapelle niedawno, miesiaczka wystapilam 2 dni po terminie, ale taka dziwna, co prawda lekarz mowil mi, ze moze nie byc taka jak powinna, ale sama nie wiem.. wpierw byla w miare normalna, wiec zaczelam blister tabletek antykoncepcyjnych (yasminelle), wzielam rano, wieczorem kochalam sie bez zabezpieczenia z chlopakiem tak jak zawsze, teraz nie krwawie praktycznie w ogole, leciutko plamie na brazowo, czy to byla wlasciwa miesiaczka? moze ona tak wygladac po escapelle? bo teraz boje sie, ze jezeli to nie bylo wlasciwe krwawienie, chociaz temepratura mierzona by raczej wskazywala na miesiaczke to ja niepotrzebnie rozpoczelam blister i on mnie wcale nie ochronil. Co o tym sadzicie?

Gość lejdzi
po escapelle rzeczywiscie krwawienie moze byc brazowawe(moja 1kolezanka miala nawet zolte a 2 nic) ale ono wystepuje raczej w 1 tygodniu od zazycia owej tabletki

Gość troche za dlugo
Drogie kolezanki mam pytanie ot kwesti: 15go czerwca (8 dzien cyklu) mialam wpadke 14h po zazylam escapelle i czekalam.....22o dostalam plamienia ktore 23go ustalo . 24 zaczelam krwawic bardzo obficie i do tej pory nie ustaje.....juz 9 dni...i co teraz w przyszlym tyg ide do ginekologa jak nie przejdzie. czy kores z was miala podobnie czy mam sie zaczac bac:P