Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lena 24

Boże jak ja strasznie tęsknię za miłością

Polecane posty

nie przejmuj się, wiesz - te kobiety, które mają fajne związki za to muszą się zmagać z innymi problemami - np. trudności z zajściem w ciążę, poważniejsze choroby, bezrobocie, czy brak mieszkania, itd. wiesz, jak to jest - zawsze COŚ. doceń to, co już masz :) reszta przyjdzie z czasem. i nie żartuj nawet z tym czekaniem do ślubu. wszystko fajnie, zasady etc., ale nie przeginaj pały! czekać z seksem będąc w związku to można owszem - pod warunkiem, że się ma 16 lat, a nie 26.

Gość emilkaaa22
a co w tym zlego jak chce niech czeka jej sprawa jej cialo nikt nie moze mowic co kto ma robic:P

Gość emilkaaa22
bozejak mnie wkurzaja luzie co mowia masz tyle lat to juz nie wypada zcekac ...nie macie innych problemow niz zagladanie innym do gaci?

Gość
Jedyne co autorka może zrobić, to pomóc szczęściu. Bóg pomaga tym co sami sobie pomagają.

Gość Lena 24
miły186, dokładnie to jestem z rzeszowa. kogo bym chciała? kogoś normalnego, nie zepsutego światem i tym co sie dzieje wokół, bo wielu jest właśnie takich zepsutych niestety:( anyżówka - wiem, ogólnie to się cieszę z tego co mam i doceniam to:) wiem, że przeważnie każdy ma jakieś problemy

Gość a mily jest
z łodzi i o to w tym chodzi

Gość Lenko
nie czytalem calego tematu, taka tylko refleksja po Twoich trzech postach w tym temacie, bo wydalo mi sie to dosc infantylne ;) wiedz, ze sa faceci, ktorym nie chodzi tylko o zaliczanie panienek ale oni tez chca seksu i beda go chcieli na pewno jeszcze przed slubem :D jesli sie kocha, to naturalne, chce sie czulosci i bliskosci z ukochana osoba na Twoim miejscu martwilbym sie i raczej zaniepokoil gdyby zwyczajnie przystali na "po slubie" zwyczajnie musisz umiec ocenic sama, komu chodzi o zaliczanie a komu o cos wiecej nie wierz sceptyczkom, ktorym sie to nie udalo, ze takich nie, bo sa, tylko musisz umiec ich znalezc, czego Ci szczerze zycze

Gość Lena 24
nie mówię, że chcę czekać do ślubu tylko do momentu w którym poczuję się pewna że to jest miłość, anie tylko zauroczenie i pociąg fizyczny:) choć myślę, że byłabym w stanie zaakceptować chłopaka, który chciałby czekać do ślubu, choć pewnie takich nie ma:) z dwojga złego lepiej po ślubie niż na pierwszej randce:) nie myślcie, ze jestem jakąś dewotką;) chcę tylko prawdziwej miłości i szanuję swoje ciało;)

Lena jest z \"żeszoffa\", ciekawe, ciekawe?? Studiowałem w tym mieście, też jestem z tych okolic.Więc jestem żywym dowodem na to ,że faceci których nie interesuje tylko zaliczanie panienek, żyją w jej rewirze. Musi więc tylko na takiego trafić. Pozostaje życzyć szczęścia i bez załamki proszę, idzie wiosna a z nią wiele może się wydarzyć. Wszak za moment będzie idealna oprawa dla romantycznych uniesień (maj , bzy , kwitnące jabłonie i te sprawy). Lena no faktycznie \"Gejowa Górnego\" to w Rzeszowie nie ma, ale za to istnieje \"Baranówka\" (czasem nie jeden facet to skończony baran).

Gość Lena 24
o proszę:) no tak hehe z żeszofa:) no baranów trochę jest niestety, ale mam nadzieję że tych niebaranów tak przynajmniej co dziesiąty:) no i żeby jeszcze stanął na mojej drodze:) i żebyśmy się nie minęli

A czy to taka wielka tajemnica, że jestem z Łodzi i że ktoś musiał mnie wydać? :D Smokopies, dlaczego od razu nieborak? To brzmi jak nieszczęśnik, który będzie miała nieszczęście trafić na Lenę 24... a to na pewno będzie wielki szczęściarz, gdy na Nią tak trafi :)

Gość Lena 24
dzięki miły186:):) ech...i wiosna idzie, znowu te pary powychodzą na ulicę:(:( stwierdziłam po raz setny w moim życiu że 'nic na siłę' ale już teraz zamierzam się tego trzymać. Facet, który mi się podoba w pracy ignoruje mnie kompletnie, myślę że na serio bardziej obchodziłby go zeszłoroczny śnieg. Trudno, nie to nie, zresztą wydaje mi sie taki trochę za bardzo poukładany, jest nauczycielem, tak jak ja. No, ale może tak sobie sama tłumaczę, no cóż, nic na siłę bo wiem ze to nie wychodzi............ Boże, normlanie stworzyć jakiś szczęśliwy związek graniczy z cudem...o co chodzi w tym wszystkim?

Jestem w tej samej sytuacji ;( Tak mi brakuje tej drugiej osoby, całymi dniami mysle o tym żeby w koncu znalezc ta druga polowke ;(

Gość Lena 24
też właśnie myślenie o tym zajmuje mi jakieś 80% wszystkich myśli podczas dnia:( wiem, że tak nie powinnam, że to niezdrowe że powinnam sie cieszyć z tego co mam (cieszę sie w sumie), wiem że powinnam skupić się na czym innym. Kurcze, przyznam szczerze że pierwszy raz tak mam, wcześniej tak rozpaczliwie o tym nie myślałam, a teraz to aż boli:(

Gość trzydyszka
ja też strasznie tęsknię za miłością... bliskością, ciepłem jego rąk, uśmiechem... ech ciężko jest!!!

Gość M.............
witam mam pytanie czy jest tu facet równie samotny jak ja który marzy o tym by odnaleźć tą osobę z którą uda się stworzyć koleżeństwo przyjaźń związek-wspólne spacery przebywanie razem poznawanie się nadawanie na tej samej fali zrozumienie się bez słów- ???? tyle osób pisze ze poszukuje tej 2 właściwej osoby Pisze i co z tego wynika czy udało się któreś z nich spotkać z tą osobą z 2 strony monitora...a nawet spotkać ta właściwa osobę czy tez skończyło się na pisaniu..jeśli jest tu facet równie samotny jak ja któremu zależy na prawdziwym realnym poznaniu się to niech się odezwie czekam....;o)

Gość M.............
witam mam pytanie czy jest tu facet równie samotny jak ja który marzy o tym by odnaleźć tą osobę z którą uda się stworzyć koleżeństwo przyjaźń związek-wspólne spacery przebywanie razem poznawanie się nadawanie na tej samej fali zrozumienie się bez słów- ???? tyle osób pisze ze poszukuje tej 2 właściwej osoby Pisze i co z tego wynika czy udało się któreś z nich spotkać z tą osobą z 2 strony monitora...a nawet spotkać ta właściwa osobę czy tez skończyło się na pisaniu..jeśli jest tu facet równie samotny jak ja któremu zależy na prawdziwym realnym poznaniu się to niech się odezwie czekam....;o)

M......, jest taki :) Np. ja. I raz na parę lat zdarzy mi się spotkać w realu dziewczynę poznaną przez monitor :)

Gość skorpi84
hej fajnie sie czytało . Ogolnie fajnie ze są tacy ludzie na świecie bo już myslałem że ja tylko takim dziwolągiem jestem :) szkoda tylko ze w realu ciężko takich znaleźć :( Lena jesli chodzi o zalewanie łez to doskanale Cie rozumię mam to samo moze nie na temat slub ale po dniu (-ach) udawnia przed wszystkimi ze jest w porządku kladę się i wyje no bo niestety pokaż ludziom że cię coś trapi to ci dowalą ( nie wszyscy ale .... )a na bliskich nie chce wyladowywac emocji choc czasmi tez sie im oberwie . Dziwne ze facet a placze ???? no ale niestety taki dzisiejszy los ludzi którzy w życiu kierują się serduchem :( i tu nie ważne czy kobieta czy mężczyzna, też już sobie myslem że mam problem natury psychicznej nawet myslałem o specjaliście ale co on sprawi że nie będę się kierował serduchem ????. raczej nie . Ktoś może powiedzieć że ludzie mają gorsze problemy a my przejmujemy się błachymi sprawami ok ale może te ich gorsze problemy dla nas byłyby błachymi. Kurcze nie lubie tych okresleń niedojrzałoćć emocjonalna i tym podobne bo one sa jak pojecie tolerancja :) każdy je definuje jak chce a ich wytyczną jest aktualnie obowiązujący trend (tak w przenośni ):D Trochę z dziecka mam :D lubię marzyć w życiu ...... ale dzięki temu osiągnąłem w życiu co osiągnąłem i bardzo się z tego ciesze :D Też tak jak dla Was ważne jest dla mnie w pierwszej kolejnosci uczucie i zbudowanie związku na tej wartości. Sex jest tutaj drugorzędną sprawą, tak samo czy przed slubem czy po ślubie (nie można się tutaj określac bo życie płata różne figle :D) ale jedno pewne z kobietą do ktorej będę coś czuł ( i tu żadne życiowe figle w gre nie wchodzą :D ) Wieżę że nam się uda osiągnąć to czego pragniemy !! trzeba cierpliwie czekać choć czasmi z wlasnego doświadczenia wiem że różnie bywa i człowiekowi przychodzą mysli że się jest z nie tej epoki :(

Tak to jest, gdy się wyprzedza epokę, będzie się niezrozumianym a docenionym być może dopiero po śmierci :)

Gość Lena 24
miły186 uczę angielskiego:) i jeszcze wciąż studiuję kurcze, aż wierzyć mi się nie chce że jest tutaj kilku facetów, którzy myślą podobnie i podobnymi wartościami kierują się w życiu...ci w realu których spotykam to aż...szkoda gadać:( a gdyby tak kafe przełożyć na real....;);););)

Gość skorpi84
no tak bez wpadek ortograficznych się nie obylo ;) to wszystko przez tą późną porę :) a gdyby tak kafe przełożyć na real.... (to ja dokończę bo chyba po coś te kropki są ) to spotkalibysmy wiele bratnich dusz ;) jakis dziś niekumaty jestem ;) pozdrawiam

Gość Lena 24
a Ty skąd jesteś skorpi84?

Rety, Lena mam nadzieję że nie uczysz w gimnazjum , - rozwydzrzona gównarzeria nie szanująca nikogo i niczego. Bo jeśli tak to nic dziwnego że cię zdołowało. Po za tym, poszukaj partnera gzdzieś po za pracą. Wybierz się gdzieś z koleżankami, na studiach na które chodzisz, facetów chyba też nie brakuje. Spróbuj dla odmiany ty zrobić pierwszy krok. Ubierz się jak kobieta a nie jak ciotka klotka (spódnica do samej ziemi i wełniany sweter - widuje się czasem takie egzemplarze). Mimo wszystko faceci to wzrokowcy.

Gość skorpi84
centrum Łódź :)

Gość Oj Lena
Mam wrazenie,ze jestes moja siostra blizniaczka. Tez ucze jezyka obcego i po przeczytaniu twoich slow: No cóż....jeden taki mi kiedyś powiedział, że od razu zwrócił na mnie uwagę bo wyróżniałam się z tłumu i miałam 'to coś'...nie wyszło nam, ale to już inna sprawa, teraz nie żałuję widocznie nie byliśmy dla siebie i tak miało być. Z drugiej strony też niewiadomo, czy faktycznie tak myślał jak mówił. No nic. moge napisac,ze spotkalo mnie to samo co ciebie:) Dlugo sie ze soba spotykaliscie?