Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniulla

stracic dziewictwo

Polecane posty

Gość aniulla

mam na imie ania i mam 15 lat :D i w te wakacje chciala bym stracic dziewictwo .. powiedzcie mi jaki jest sex ?? i jaka byla wasza reakcja podczas tego stounku ??? no bo kolezanki mi mowily ze to zalezy od kobiety czy bedzie kzyczala stekala i wgl :D.. powiedcie mi jakie byly wasze reakcje ?? czekam na odpowiedzi :D

Gość kurkg
ja mam 26 lat i jestem prawiczkiem , wiec nie moge ci doradzic , bo tego nie robiłem

Gość olabiga
a masz chloapak dziewczyno?jestescie razem jakis czas,kochacie sie i ufacie sobie? czy chcesz przezyc swoj pierwszy raz z kim kolwiek? seks to cudowne przezycie pod warunkiem ,ze uprawia sie go z mezczyzna ktorego sie kocha i jest sie swiadomym tego,ze to najwazniejszy akt milosci

Gość Dziewczyna 19 Paulina.
Naprawdę jest mi szczerze żal ludzi,którzy chcą przezyc swój pierwszy raz,po to ,by go po porsotu zaliczyc. To dla mnie dziwne i przerażające,co się dzieje z tym światem.... :( Poczekaj aż znajdziesz kogoś komu będziesz ufac i kogo będziesz kochac. Dziewictwo to najpiękniejszy prezent jaki kobieta może podarowac mężczyźnie. Dobrze się zastanów zanim zrobisz coś,czego będziesz żałowac.

Gość aniulla
tak ma chlopaka jestem z nim 4 miesiace ... o bardzo sie kochamy .. no cudowne przezycie .... napewno ... ale boje sie tego ze wpadne .. moja przyjaciolka wpadal ii jest w caizy jest w 3 miesiacu .. ale sam fakt ze sie nie zabezpieczyli

normalnie nie za wcześnie? ja mam 18 lat a nie czuje sie jeszcze gotowa do seksu... a 4 msc to rzeczywiscie długo... :/

O LOL kobieto masz 15 lat i juz chcesz sexu? , wam juz szalone gimnazjalistki wali :O To nawet u mnie w LO dziołchy nie są tak napalone jak Wy, a potem się dziwie ze kolezanki mojego brata (po 15 lat) są w ciązy nawet nei wiedzą z którym chłopakiem Żal mi Was :o

Gość aniulla
no sam fakt .. moze jestem mloda jeszce ... ale swoje w zyciu przeszlam .... i go bardzo kocha ... niewiem plannowalabym to zrobic w wakacje ... rozmawialam z moim partnerem i on nie ma nic przeciwko ...temu ... pomimo wszytko on juz nie jest prawiczkiem ..

Gość aniulla
ale to nie chodzi o to ze pierwszym lepszym czlowieku !!!!....

No faktycznie moja kumpela też kochała swojego faceta, zrobiła to z nim , i mi się potem żaliła jaka to ona głupią była , bo po aru miechach z nim zerwała , zobaczysz jakie bedziesz miała wyrzuty sumienia , odradzam Ci, lepiej to przemyśl:D Robicie to a potem żałujecie , czy to ma sens?

Gość aniulla
no z jednej strony to masz racej ...... a ile ona z nim byla ?

Gość wysadź się w powietrze
nie za mloda jestes gowniaro?? 15 lat i juz kurwa pierdolenie w glowie???

Gość aniulla
nie to ze za mloda bo tym to sie nie przejmuje ....... bo aj nie jestem jedyna co chce to zrobic !!!

Pół roku?:O ei... będziesz się w jakieś sposób cieszyć z tego powodu ze nie jestes juz dziewicą ? Takie to teraz modne czy co? , bo zdaje mi sie ze nie , a myslisz ze ja sie ciesze ze w wieku 17 lat nie jestem prawiczkiem?, nie nie cieszę się , tylko ze ja jestem nadal z Tą osobą z którą to zrobiłem i nie mam ochoty tego zmieniac ta druda strona też :) Mówie Ci szczerze nie rób tego , daj sobie spokój :) posłuchaj trochę starszego, nie bedziesz mieć zadnej satysfakcji

Gość Klaudiankaa
JA tez bym chciala stracic dziewictwo w wakacje i sie denerwujee! Nie wiem jak to bedzie i jak sie bede czula czy cos sie zmieni... i tak dalej...

Widzę ze się starzeję , coraz gorzej ze mną , Wam to juz serio wali na łeb :O

Gość aniulla
no taylko jak ja sie czuje gotowa na to ?? i ze kocham ta osobe tak bardzo ze ............ juz chcoiala bym cos zmienic do wakacji jeszcze 3 miesiace wtedy mini 7 miesiecy jak z nim bede przciez nie utrzymam go przy sobie tylko sie z nim calujac a on ma 17 lat !!

No to ześ sie wkopała , w tym wieku to tylko sex w głowie :O Coś mi sie zdaje ze jednak Cię on do tego namawia w jakieś sposób , a Ty głupia mu ulegasz?!, umiesz powiedzieć pewnym sprawą nie? , powiesz nie i koniec , jesli chodzi mu o sex , to powiedz wprost wypierdalaj i sajonara cwelu , koniec , Kobieto wbij sobie do głowy ze Ty masz 15 lat! , troche jednak na to za młoda , zycie se uwalisz i będziesz mieć za kilka lat kaca moralnego :OI

Gość zrób mu loda to
go utrzymasz przy sobie do wakacji, a jemu daj sobie zrobić minetke :classic_cool:

Gość aniulla
no tak moja kolezanka stracila dziewictwo rok temu !!! jak miala 14 lat !! i co jest z tym chlopakiem dalej ... a on mnie do tego nie namawia ..... tylko jak pisalismy na ten temat to cos tam wkroczylismy na temat dziewictwa i sie mnie zapytam ile bym chciala miec lat zeby to stracic a ja powidzialam jak znajde tego jedynego .. a to ze mam 15 lat to nie znaczy ze zachwuje sie i wyglopondam na jakas plaska iubierajaca sie na rozowo 15 latke .... ja jestem calkiem inna .. nie wyglondam na taka ludzie twierdza ze mam 17 lat....

Patrz na siebie a nie na innych , no i co z tego ze ona straciła to w wieku 14 lat - dla mnie jest niczego niewartą , pustą dziwką, dziwisz się ? , zeby sie puszczać w tak młodym wieku? , no sorry ale to chore , jakby co zycze tym wszystkim Twoim koleznaką szybkiego zajścia w ciąze :), to idiotki , ja Ci tylko mowie jak bedzie , kurde ile ja sie juz nasłuchałem w zyciu: Po co ja to zrobiła?, Czemu z Nim, itp.itd , spoko Twój wybór Twoje zycie , nie bede Cie jakoś edukował w tych sprawach bo za młody jeszzce jestem :p Zrobisz z siebie dziewczynę z fotki pe el...:D zasraną lalunie i tyle , ktora mysli ze blyszczy bo ma rozdupczoną pipę na całęgo 🖐️

A wiecie co jest w tym wszystkim najlepsze? , ze faceci na imprezach nabijają sie z takich mały kuuurewek co dupy im dają , potem to się roznosi na całą szkołe i jest siara :D:D Przynajmniej mamy sie z czego pośmiać :D:D

Gość aniulla
no to nie o to chodzi zeby tylko zostac rozdziewc=iczona ..!! a jesli my sie kochamy ?ja w sierpniu koncze 15 lat .. bede szesnastooletnia dziewczyna ... i co jak ja go utrzymam przy sobie oprocz hneksu ? moze mi doradzisz co by upiekszylo nasz zwiazek ?

Dobra nie bede sie rozpisywał , zrób to i bedzie po kłopocie bo i tak Cię nie odćiągnę :O A ja swojego faceta też jakoś juz 2 lata zatrzymuje przy sobie , jak ja to robie nie? Serio dziwne , zyjcie sexem i bedzie kól :o

Gość aniulla
dobra powaznie zastaniowie sie nad tym sexem ... czy nie masz racji :D.. ale powiedz mi jak ty go zatrzymujesz przy sobie /??

Gość Klaudiankaa
Juz teras sama niewiem czy mam to zrobic czy niee. Moze jednak poczekam i dojzejee bardziejj! Ja Kocham mojego chlopaka juz dlugo z nim jestem! I chciala bym czegos wiecej...

No normalnie myslisz ze facet tylko sexem zyje? , eee ... jakbyś mu tylko dupy dawała , to byś mogła powiedzieć ze go hodujesz jak jakieś zwierzę :O Myśl :D:D:D , większosc ludzi w Twoim wieku nie myśli :classic_cool:

Gość pspspsps
ale mnei dziecko rozwakiło buhahahaha 15 lat gówniara do lekcji!!