Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniulla

stracic dziewictwo

Polecane posty

Dziołszki posłuchajcie mnie , dajcie se z tym spokój , ! nooo :D, ile ja bede tak gadał i gadał xD

Gość ukradniete
w zwiazku dziecko nie chodzi tylko o to zeby utrzymac - c** czy nie :o i myslisz ze jak sie poseksicie, to ze mu sie ni znudzisz, bo mu sie oddalas i bedzie Cie za to wiecznie kochal? :o no chyba nie bardzo :o taki kurcze glupi wiek :o

Tylko ze niektórym nie tego nie wklepiesz do mózgu , one same muszą do tego dojrzeć Dobra ja ide bede na godzine 🖐️

Gość Klaudiankaa
Dobra daje se z tym spokuj poczekamm i zobacze jak to wszystko bedzie wygladac!! ha,ha,ha!! DZieki wszystkim Aniuss musimy sie zastanowic powazniee zastanowic!!

Gość spermiasz
no wlasnie :D ale jezeli ja tego chce i czuje sie gotowa na to ?? to jak takie mondre jestescie to powiedzcie w co ja mam sie z nim zabawiac oprob sexu ??

Gość ukradniete
puzzle układajcie :classic_cool:

Gość aniulla
sam se puzle ukladajj

Gość ukradniete
po peierwsze sama :P po drugie - wasz zwiazek jest tak nudny ze musicie sie swoimi cialami zabawiac ? :P a puzzle sie fajnie razem układa :)

Gość aniulla
hahaha moze dla ciebie to sama sobie poukladaj puzle !! hahaha żalll

Gość ukradniete
i tu widac moje dziecko o co chodzi :) zal? bo co? bo widze poza seksem inne przyjemnosci w zwiazku? i ukladam z facetem puzzle? :o przykro mi ze myslisz tylko dolnymi narzadami ...

Gość to tylko jaaa
oj szkoda słów....dziewczyno czym dla Ciebie jest związek??? pytasz sie jak zachować chłopaka przy sobie, wiec myślisz że seks coś da??? posłuchaj a jesli jemu tak bardzo nie zależy??? to wtedy zaraz jak mu dasz dup* to pomyśli że nie masz już nic więcej mu do zaoferowania i pójdzie do nastepnej idiotki która mu da.....

Gość domiS
dziendobry nazywam sie Dominik chcial bym zrobic SEX w wakacje i niewiem czy cos sie zmieni w moim zyciu czy nie ale ja jestem prawiczkiem czekam na odpowiec prosze

Gość buhahaha
dobre hehe "chciałbym zrobić SEX"

Gość Abi__gail
I co? Wakacje trwają, seksik był? (hahahaha)

A ja mam 17 lat i nadal jestem prawiczkiem. Nie, nie jestem okularnikiem, nie jestem brzydki, mam znajomych, mam powodzenie ALE MAM TEZ ZASADY i wole poczekac na dziewczyne ktora pokocham A okazje do 'robienia sexu^^" mialem 3 razy, ale byłem na tyle mądry że nie skozystałem. (wszystkie dziwki znalem od 1-6 dni)

Gość Abi__gail
good for you, chłopcze! (bez ironii) w moich czasach, kiedy mieliśmy te 17 lat (czyli powiedzmy zaledwie 6 lat temu), zaloze sie, ze wszyscy chlopcy w mojej klasie (a chodzilam do dobrego LO w duzym miescie, jesli ktos lubi stereotypizacje), byli prawiczkami. No moze poza jednym. I to bylo normalne. Uwazam, ze seks jest dla ludzi, ale dla tych dojrzalych emocjonalnie i fizycznie.

Gość dziewczyno opanuj sie
nie rób tego bo będziessz żałować. jesteś z nim 4 miesiące? śmiech na sali, ja ze swoim byłam 3 lata i też go kochałam, a jednak żałuje do dziś ;( mimo tabletek anty zaszłam w ciąże bliźniaczą w wieku niecałych 17 lat. On uciekł za granice z rodzicami. Pogodzić LO, 2 dzieci, potem mature i reszte (prace np. nie było łatwo)

Gość julka_21
Ale to już tylko Twoja wina.. seks jest też dla osób które są na tyle odpowiedzialne że nie wpadną w takim wieku. A dziewictwo jest przereklamowane.. seks zbliża ludzi więc czemu nie;)

Gość Trybusz
tak-tez chciałem kiedyś czekać-ale taka jedna starsza ode mnie dziewczyna wybiła mi to skutecznie z głowy-nieziemski pierwszy raz przeżyłem z nią

Gość nie z tej planety
ja mam chlopaka juz poltora roku a pierwszy raz sie z nim kochalam po pol roku. nawet troszke pozniej. I nam sie jakos do tego nie spieszylo to znaczy mi.. bo on jest o [pare lat ode mnie starszy ...

Jest połowa wakacji, pewnie już dawno poczuły smak seksu :D Łapię się za głowę i mam ochotę uciekać z krzykiem z dzisiejszych czasów... Sama mam 17 lat i nie miałam chłopaka. Straszne, prawda? Przegrałam życie :D A czekam z tym wszystkim, z pocałunkami, z seksem na kogoś, kto mnie pokocha i będzie na tyle dojrzały, że nie potraktuje moich uczuć jak zabawy. Na razie próbuję zrozumieć samą siebie i rozwijać swoje zainteresowania. Naprawdę nie rozumiem dzisiejszych nastolatek. To mnie przerasta.

Gość kubusss
to najlepiej byc lesba - nie ma problemu

Gość kadz
a nawet jesli, ma to 15 lat was nie powinno to obchodzic. czy wiek ma cos wspolnego z seksem? jelsi dziewczyna tego pragnie! pragnie seksu to dlaczego by nie?

Gość znawca54321
a ja posuwalem takie 17-tki w pupe wciskajac im ze to normalka - szly jak po masle:)

Gość dziewiczatko
chcialabym w koncu to zrobic,zeszmacic sie dla samej idei,bo i tak z nikim nie jestem i nigdy nie bede

Gość NIE WARTO NIC MÓWIĆ
Mam 15 lat i myślę że całe te wasze wybryki natury to żal mówią że faceci myślą kutasami a jednak kobiety myślą tylko o tym aby dać komuś dupy no jednym słowem wakacje już mineły no nawet święta już mineły ale to szczegół a ty już nie jesteś dziewicą bravo dla cb. Uwierz mi że dla facetów którzy nie skończą 20 lat (nie mówie o wszystkich) seks to podstawa. Jak cb ten chłopak rzucił to odpisz jak nie to nie pisz i żyjcie długo i szczęśliwie. PAPA

Gość ,mg
Czy tobie naprwadę odwala?? Wiesz czego jestem pewna?! że ten twój chłopak jest zwykłym menelem i chce zerżnąc 1 lepszą. Nie radze ci tego robić, ani rozmawiać na ten temat z nim. Bo po krótkim czasie tak będzie twój chłopak napalony że dojdzie do gwałtu!!! A wogóle chodzisz jeszcze do gim, jesteś jeszcze dzieckiem!!A po za tym najlepiej jest stracić dziewictwo po 18 bo wtedy już się wie że ssię jest dorosłą kobietą!