Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic nie wiem

Jak się uprawia sex??

Polecane posty

Gość nic nie wiem

Wstyd się przyznać ale mam dwadziescia kilka lat i jeszcze nigdy nie uprawiałam sexu, mało tego - nie byłam nawet w sytuacji bardzo intymnej z meżczyzną ( np petting). Stad moje pytanie... Jestem dziewicą, do tego dość drobnej budowy, jestem ciasna w "tym" miejscu. Czy podczas pierwszego razu to facet kieruje swoim członkiem w pochwę, czy ja mam mu w jakis sposób pomoć. Czy powinien wepchnąć członka na siłę, czy to ja powinnam na niego wejsc...Moze uznacie moje pytania za glupie, ale nie każdy ma doświadczenie w tych sprawach...:(

Gość bombonierka wybuchowa
no na kafeterii jak zwykle same madre odpowiedzi. Autorko :) skoro jestes tam "ciasna" podczas pierwszego razu musisz byc maksymalnie dopieszczona i ze bezposrednio powiem bardzo mokra . za pierwszym razem zwykle to facet wchodzi w Ciebie, chyba ze wolisz inna pozycje w ktorej to Ty nadasz tempo i glebokosc poenetracji. nie powinno byc nic na sile, jezeli odczujesz bol powiedz o tym partnerowi i sprobujcie ponownie.sprobuj sie na maksa rozluznic;)

Gość prawiczek Behemot
Ja uprawiam razem z kotami na jednej grządce, tu seks tam kot ...

Gość nic nie wiem
do wysadz sie w powietrze- przeciez jakbym miała doświadczenie to nie pytałabym na forum, prawda??

zadajac tutaj takie pytanie musisz sie liczyc ze kilka osob sprawdzi Twoja inteligencje emocjonalna i opanowanie rzucajac w Ciebie niewybrednymi tekstami, obrazajac itp ;) niektorzy traktuja to forum jako mozliwosc odreagowania rzeczywistosci (albo maja kilkanascie lat i uwazaja to za smieszne jeszcze ;) ) a wracajac do pytania to jako kobieta jestes w dogodnej sytuacji bo tak naprawde nie musisz nic robic :P tzn dokladniej nie musisz sie zastanawiac (z jednym wyjatkiem: jak nie chcesz miec jeszcze dzieci to nie zostawiaj tej srawy tylko na glowie faceta, bo my nie zawsze myslimy ta czescia ciala co trzeba ;) ). Rob to na co masz ochote, caluj kiedy chcesz pocalowac, dotykaj kiedy masz na to ochote itd Reszta nalezy do brzydkiej plci :P

Gość wysadź się w powietrze
i co sie sadzisz buraku? jak dla mnie ten topik to marna prowokacja

Gość nic nie wiem
Myśl sobie co chcesz. A do tych co mi odpowiedzieli - dzieki :)

Gość sexi wiki
Napisze ci w punktach: 1.czujecie się 2.rozbieracie sie 3.ty przybierało pozycje pieska on ci wkłada penisa do cipki 4.ty mu robisz loda(liszesz penisa) I tak dalej w kolko

Gość sexi wiki
Za 1razem też nie wiedziałam jak to się robi ale jakoś tak samo wyszło i nie patrz na innych bo może oni też nie umieli i się pytali i było dobrze a np.jak.jak ty się pytasz to jest źle

Gość milosniczka sexu
Jaja faceta śmierdzą a ty się jeszce na tym nie znasz

Gość wiktoria tajl tuchola
ja mam na imię wiktoria tajka mieszkam w tucholi mam 11 lat i ja już też uprawiałem sex z kubom cichewiczem z mojej klasy i zawsze go kochałam a on mnie też raz przy mnie się rozebrał i wsadził mi jaja do cipki wiesz jak było fajnie polecam