Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ANITKA WAWA

czy pracodawca ma obowiazek mnie zarejstrowac jesli jestem w ciazy?

Polecane posty

moze ktos zna sie troche na prawie pracy?chodzi mi o to czy pracodawca ma obowiazek zarejstrowac mnie jesli jestem w ciazy?pracuje juz u tego czlowieka pol roku a on ciagle odwleka aby mnie zarejstrowac.Niedawno dowiedzialam sie ze jestem w 11tyg ciazy.chce zeby mnie zarejstrowal zeby miec pozniej wychowawczy i w razie co ewentualnie isc na zwolnienie lekarskie.Moze ktos mi doradzi?

Gość dorcia33
Ma obowiazek cie zarejstrowac prawie od razu,a nie dlatego ,ze jestes w ciazy.Moze tak byc,ze jak sie dowie o ciazy wogole cie nie zarejestruje.

Gość karoolek.....
a co znaczy zarejestrowac ? i nie nie ma obowiazku cie zarejestrowac , wlasnie dlatego , ze jestes w ciazy , ja bym Cie zwolnił i tak sie zapewne stanie .

Gość dorcia33
Praca na czarno jest przestepstwem,ale masz pecha ,ze dopuscilas do zajscia bez zatrudnienia.

Gość mandolinaxs
kolejna prowokacja... dajże spokój

Gość andora
To jak Anitko? w końcu jesteś w ciąży, czy tylko prowokacja - jak napisałaś na swoim topicu o ćpaniu Tramalu. Głoopia pita jesteś, skoro zaszłaś w ciążę nie mając umowy o pracę i do tego jeszcze ćpasz! Pracodawca nic nie musi w tej sytuacji, bo nigdzie nie figurujesz, nie obejmuje cię żadna opieka prawna w związku z ciążą! Pracowałaś na dzikusa i on teraz może spokojnie ci podziękować za współpracę, a ty możesz go pocałować w tyłek. Ta liczba w twoim adresie mailowym to twój wiek, czy twoje IQ? Bo taka infantylna jesteś i zakręcona, że aż niemożliwe, żebyś tak niedouczona była w wieku 26 lat! Do tego ćpasz w ciąży, a to już największe koorestwo, jakie matka może zrobić własnemu dziecku!

Gość dorcia33
Niektore baby sa takie glupie,ze szkoda sie wypowiadac.