Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mezatka jestem

Czy pociagaja was mezatki,ktore tez maja dzieci?????

Polecane posty

Gość Mezatka jestem

Wydaje mi sie ,ze gdy kobieta jest mezatka i ma dziecko traci na seksapilu,czy wy panowie tez tak uwazacie??? Mam kryzys w malzenstwie,chce doprowadzic do zdrady,mam kogos upatrzonego,ale ciagle mi sie wydaje,ze faceci nie zwracaja uwagi na takie jak ja,czyli mezatki z dziecmi

Gość Mezatka jestem
Nowlasnie widze ze jednak nie,bo nawet nikt nie odpowiada,chcialabym poczuc sie jakos atrakcyjniej zanim zaczne flirtowac z tym facetem,tez jest zonaty,ale moze on nie zauwazy moich znakow???

Gość Nie martw sie mnie ex zdradzi
z kobieta starsza o 10 lat, grubsza o 10 kg, mezatka i z dzieckiem nie ma znaczenia jak wygladasz i kim jestes. ktos sie znajzie

Gość Mezatka jestem
Ja mam 24lata,jestem bardzo szczupla i wygladam jakbym nigdy nie byla w ciazy,z wygladem niemam problemu,ale wydaje mi sie ,ze faceci unikaja takich ,ze nawet na takie nie spogladaja

Gość prawiczek mistrz metamorfozy
No a na co im mężatki ? przecież to kobieta z dzieckiem jest ! Są fajne mężatki ale fakt posiadania dziecka jest dobrym straszakiem :] . Przecież jest też gro kobiet bez dzidzi a równie ładnych .

Gość Mezatka jestem
Nowlasnie ,a dlaczego tak to odstrasza???

Gość M_a_j_a 16
wolą dzieci tych mężatek

Gość prawiczek urodzona pomarańcza
Po pierwsze to wyraźny znak że ma faceta po drugie to ma dziecko więc się nim zajmuje a po trzecie to jest synonimem odpowiedzialności . Nie umniejsza to ich atrakcyjności fizycznej ale jest to bariera . Po co tykać czyjąś żonę skoro można mieć "wolną kobietę" ?

bo mężczyzna nie chce wychowywać nie swoich dzieci, czy to trudne do zrozumienia? a z seksem to nie widze związku. ładna, seksowna kobieta nie ma na czole wypisane "mam dziecko". jesli szukasz a nie możesz znaleśc faceta na seks to znaczy że jesteś brzydka, nieatrakcyjna albo bardzo nieśmiała.

Gość Grisen
Kobieta nie traci na sexapilu , nawet jak ma dziecko . To działa wasza kobieca aura niedostępności...

Gość 7777-X
ja preferuję szybkie

Gość Facet 1a
Ja tez jestem facetem i ci powiem taka prawde. Lubie sie ogladac za dziewuchami mimo ze mam swoja a na mezatki patrze tak jak brat na siostre czyli mozesz byc fajna laska ale cie nie rusze. Dlaczego ? Bo tak juz jest i tyle

Gość terefere123
to raczej nie chodzi o dzieciaka, tylko o samą zaistniałą sytuację, sama się zastanów co myśli sobie facet o takiej kobiecie która chce zdradzić, bądż też z nieznanych mu przyczyn coś w jej małżeństwie nie wyszło. W naszych głowach rodzi się wiele myśli, w szczególności takich że nie jesteście idealnymi partnerkami.

Gość Grisen
To znaczy żeś facet z zasadami ...szacunek...

a może ten koleś wie że jesteś mężatka i dlatego ignoruje. a tak wogóle może skup sie na kryzysie w małżeństwie a nie na dawaniu dupy pierwszemu chętnemu który akurat ma w nosie czy masz męża i dzieci?

Gość Mezatka jestem
Ja mam juz dosc ratowania malzenstwa,ratowac moga dwie chcace osoby.My juz nie wspolzyjemy od kilku miesiecy,a kryzys trwa rok,a ja zakonica nie jestem,mam potrzeby:-)I chce je spelniac

Gość Mezatka jestem
Dopuki bylo dobrze,tez patrzalam na zonatych facetow jak na braci,ale teraz niby jestem zona ,ale sie tak nie czuje,nie uprawiam seksu niemam milosci,czuje sie jak kobieta do wziecia,ale z innej strony wyglada to smutnie:-(

Gość kortorion
No prosze to podobnie jak jest z facetem który ma dzieci tez nie moze znalezc kobiety na jedna czy wiecej nocy.... co tu pisac . tak juz jest i tyle....

w drugim temacie teksty "my z mężem nie współzyjemy od...dawna, szukam kogos na seks" kurwa rozumiem że po 20 latach małżeństwa ale po dwóch, pięciu? pierdole nie biore ślubu...bo chcę posuwać moją śliczną kobietke do puki mi staje:D

Gość ragar
Jasne, że mężatki są pociągające. Dla mnie fakt posiadania potomstwa nie wpływa na seksowność kobiety. Wydaje mi się jednak, że kobiety takie znacznie lepiej znają własne ciało a więc i własne potrzeby. Są bardziej świadome seksualnie co sprawia, że są boginiami seksu. Osobiście umawiałbym się tylko z mamuśkami ;)

Gość Mezatka jestem
regar-:-) To prawda,teraz znam lepiej swoje cialo,i jestem bardziej otwarta i doswiadczona

Gość Żonaty jestem
i mam ochotę na upatrzoną mężatkę, ma 24 lata i dwójkę dzieci :-)

Gość ciekawa z zasadami
czyli jednak mężatki pociągaja mężczzn. Nawet z dwójka dzieci ;)

Gość ciekawa z zasadami
Tylko czy ona ma ochote na ciebie? :D

Gość ON35
Ja zawsze wolałem spotykać się z mężatkami - są bezpieczne (zależy im na dyskrecji), nie złapią Cię na dziecko, a przede wszystkim, docenią to, jeśli ma się właściwe podejście do kobiet...

Gość szukam mężatki
sam jestem żonaty i mam podobnie... więc może porozmawiamy...i...

Gość Mezatka jestem
Noto mnie podniesliscie na duchu:-) Jednak sa osoby,ktore nie eliminuja mezatek:-)

Gość szukam mężatki
a skąd jesteś?

Gość Mezatka jestem
Z daleka:-)