Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mezatka jestem

Czy pociagaja was mezatki,ktore tez maja dzieci?????

Polecane posty

Gość Mezatka jestem
Zeby domnie dojechac trzeba duzo kaski na paliwo,nie oplaca sie :-D Ale wlasnie takiego samca szukam,co bedzie jednak mial na te paliwo na dojazd:-) Noi na hotel:-)

Gość szukam mężatki
wiec napisz na mój mail...czekam...

Gość Mezatka jestem
No przestan ile sie slyszy o mordach ludzi poznanych przez neta:-D Boje sie,najpierw podaj gg moze lepiej sie poznac blizje heehhe

Gość szukam mężatki
8449487

Gość Żonaty33
Chętnie poznam mężatkę z w-wy, uważam że są sexy, mają zdecydowanie więcej zalet niż nie-mężatki. Mam chęć na zdradę.

Gość Marekkkkkkkkk
Ha ha, a tyle się mówi o kochankach wolnych pannach, które usidlają żonatych facetów, ale widzę, że te "święte" mężatki są nielepsze oj nielepsze. Ba śmiem twierdzić, że są czasem bardziej wyrachowane. Dzieciom jeść podawać, mężowi dać ! a nie głupot się trzymać puszczalskie !

Gość do żonaty
Podaj mi proszę argumenty świadczące za tym, że mężatki mają więcej seksapilu od nie mężatek ? dziwne co ma do rzeczy stan cywilny. Mój drogi to nie ma nic do rzeczy przyznaj się, że zakazany owoc bardziej pociąga i to ciebie "jara" Znam takie święte mężatki o jakich pisał marek wyżej. Jedna taka daje na boku trzem facetom na raz ,a mąż nic nie wie i wpatrzony jest w nią w jak święty obrazek. życzę owocnych podbojów i proszę pamiętać aby do domu jakiegoś cholerstwa w postaci wenery nie przywlec. Myślę, że żona nie byłaby zadowolona z takiego prezentu !

Gość szukam mężatki
no i co tam?

Gość ragar
Hej Mężatko, może nazbieram na to paliwko jakoś... a i na hotel też może coś się znajdzie ;) prześlij swoje gg na maila albo podaj swój mail - chętnie poznam Cię bliżej :)

Gość szukam mężatki
no i coś temat zamarł....

Gość mężatki są sexyyyyyy
mężatki są świadome swego cial, są o wiele bardziej pociągające od nie - mężatek. A jak mieć romans, to tylko z taką, bo trzyma język za zębami, na dyskrecji jej zależy :)

Gość mmmammm
a panny z dzieckiem ale te mające chłopaka, to też jakaś inna kategoria?:P bo częśc tu się wypowiada o męzatkach, część o "dzieciatych" :P:P pytam z ciekawości. Pzdr:)

Panny z dzieckiem mające faceta też są ok.Te bez dzieci też. I rozwódki z dziecmi czy bez także. Takze panie w seperacji. Biuralistki Studentki Sportsmenki Te z kadry kierowniczej i te z okienka na poczcie Sklepowe,kelnerki i ekspedientki takze... Bezrobotne i pracujące uczace sie i olewające nauke... Waruek jest jeden.Dwoje ludzi musi CHCIEĆ !! :D

Gość nie ma jak tak
A ja pracuje z samymi kobietami w pracy, z mężatkami i nie mężatkami. i tak sie mi zlozylo ze usidlalem jedna mężatke wlasnie. super sprawa. pelna dyskrecja, i przyjemnosc z sexu. bardzo pociagajaca dziewczyna. nie patrze na reszte kolezanek bo mam ją. ona organizuje wwypady wieczorem na sex,.jej mąż ma co 3 dni nocke wiec jest ok. nawet w pracy sie nam udalo 2 razy. jedziemy juz tak ponad 4 miechy i nikt nic nie wie :) no jedynie w pracy nam docinaja bo jednak czesto jestesmy blisko siebie, ale co tam..

Gość mulat72
Szukam fajnej mężatki z lubuskiego

Gość zielonym okiemm
wiecie dlaczego Was pociagają mężatki??? bo doskonale zdajecie sobie sprawę,ze poza seksem nic od Was nie będą chciały,zadnego zwiazku,zobowiazań bo i tak wrocą do męza,domu,dzieci a Wy to taka adrenalina,odskocznia..

Gość Mezatka jestem
mieszkam na wsi 30 km od Warszawy, mąż hoduje świnie

Gość kierowca765
Witam lubię mężatki z dziećmi podrywać

Gość Rafik 43
Mężatki są najlepsze bo wiedzą do czego mają ,i niema z nimi problemów i potrafią wyluzowac się przy kochanku .

Gość taaa jaasnnnnnnnnnnnneee
Nie wiem, czy zdrada to dobry pomysl na naprawienie sytuacji z mezem...chyba ze ty nie chcesz nic naprawiac tylko dowartosciowac sie dajac dupy innemu..... swojemu dziecku o tym opowiedz jak dorosnie i daj przyzwolenie na zdrady Ty pusta lafiryndo. malzenstwo to sztuka kompromisow rozmowy a nie jak coc idzie nie tak, to od razu rozkladasz nogi przed innym...

Gość taaa jaasnnnnnnnnnnnneee
i jeszcze sepica liczy ze kochanek zaplaci za paliwo i hotel-raaanyyy

Gość anetka2011
A dlaczego masz czuc sie gorsza od innych? Ja mam dwojke dzieci, przekroczylam 27 lat. Tez czulam sie jak szara myszka. Brzydka, nieatrakcyjna, bez wyrazu i blaksu. Do czasu gdy poznalam kapitalnego faceta na czacie, nawet go jeszcze nie widzialam a juz same rozmowy z nim sprawialy ze zminilam nastawienie, zaczelam o siebie dbac, cwiczyc, kupowiac sexowniejsze ciuchy. A pozniej doszlo do spotkania i do romansu, krotkiego ale bardzo, bardzo intensywnego. Z myszki przerodzilam sie w sexowna kobiete. I wcale dzieci go nie odstraszlyly, zreszta On tez mial dziecko. A sex byl cudowny.