Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mezatka jestem

Czy pociagaja was mezatki,ktore tez maja dzieci?????

Polecane posty

Gość opole
hot25@onet,eu piszcie panie

Gość invisible&
ja znam taką jedną , moja koleżanka ze szkoły ( jest nauczycielką , ja też) robi wrażenie nawet na kobietach , taka jest zmysłowa. czuję że iskrzy między nami, ja chciałbym ona chyba też, ale nie mogę tego zrobić. męska solidarność i też poczucie że niszczę jej związek. najbardziej porażające było to że wybrała mnie jako obiekt zainteresowania. są lepsi i mogła by mieć każdego. nie czuję się jako jej potencjalny kochanek.

Gość maniek6349
Witam z miłą chęcią spotkam się z mężatką,ja mam 44lata i jestem z bliskich okolic Gorzowa Wlkp,jeśli są jakieś chętne panie to czekam na odpowieć też na gg 44136771...Pozdrawiam...

Gość jarek45
mężatki są jeśli chodzi o romans są najlepsze obojgu zależy na dyskrecji wiedzą czego im brak znają się już na rzeczy tylko się dopasowywać -- powodzenia

Gość asdfghjkl;'
nie czytalam wszystkich postów odpowiem na pierwszy ja jestem mężatkąmam 34 lata 2 dzieci poszłam do pracy bo najmłodsza córka 3 latka poszła do przedszkola , ja 173 cm wzrostu 73 kg wagi ( nadwagi) a mnie faceci podrywaja jak cholera nie wiem o co chodzi czułam sie nie atrakcyjna z ta waga,bo co do twarzy i włosów i ogólnie nie jest źle , maż mi powtazał ze jestem cudowna ja mu nie wierzyłam a tu masz babo placek ,praca taka ze kontakt głównie z mężczyznami młodymi i starszymi ,jeden to mi prosto w oczy mówi że mu nie przeszkadza że mam meza i dzieci ja jestem w szoku , ale za to maz się obudził zazdrosny jak cholera bo zauważył ze nie tylko jemu sie podobam, że ktoś może mnie mu gwizdnac z pod nosa , zaczeły sie kwiaty kolacje spacerki czułae smsy itd... a ja poczułam sie atrakcyjna :) wiec nam to wyszło na dobrze ja z moim kochanym mezem jestem 18 lat a po slubie 13 lat :)

Gość mondeo
i jak jeszcze, take jak są zadbane to najlepszy towar na rynku, zwłaszcza dla młodych bez doświadczenia,

Gość asdfghjkl;'
a co gorsza w pracy mamy takie ubrania ze o atrakcji można zapomniec, a w ciągu dwóch dni mi sie przedstawilo 6 facetow a trzech chciało sie umówic ja jestem w szoku ,ja nie rozumiem o co chodzi obraczka na palcu powinna odstraszac , fakt buzke mam ładńa ale ta nadwaga zawsze mnie dołowala a tu nie ma to znaczenia chyba sexapil ma sie w sobie :)

Gość Misigan:)
Mam 20 lat i szczerze? Częściej oglądam się na ulicy za jakąś mamą pchającą wózek z dzieckiem, niż za jakąś wolną ładną 18. Poprostu coś mnie w mamach pociąga. Być może to że te zwykle są bardziej doświadczone i dojrzałe psychicznie. I to mi się bardzo podoba. Mi osobiście dzieci nie przeszkadzają, lubie się nimi zajmować i się z nimi pobawić, ale gdy taka kobieta ma męża to nie chciałbym ingerować w taki związek, Poprostu nie chciałbym komuś psuć życia. Co innego jeśli taka mama jest rozwódką :)

A tak szczerze to boję się żeby mi mężuś nie spuścił lomotu :P

Ten co napisał zdanie związane z łomotem, to podszyw. Nie boję się że oberwe, tylko nie jest to w moim stylu psuć komuś życie i rozbijać małżeństwa.

Nie czytałem wszystkich, tylko pierwszy: Wydaje mi sie ,ze gdy kobieta jest mezatka i ma dziecko traci na seksapilu, czy wy panowie tez tak uważacie ???:" Znam wiele zadbanych, niektóre są bardzo sexy, co mnie dzieci interesują?

Gość Jabolowykoxu
Mężatki mają seksowne dupalki :) i jeszcze cycuchy jak są napełnione mlekiem, nic aby ssać i wciskac w kakaowe oko :)