Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bambi24

Zakochałam się!

Polecane posty

Kocham go! I tyle! Musiałam to komuś powiedzieć, padło na Was. Zaraz pewnie zobaczę lawinę nieprzychylnych odpowiedzi, ale nic to. Jestem zakochana, pierwszy raz w życiu na poważnie :-) Strasznie mnie męczy, żeby mu to wyznać, ale nie dam się. Twardym trzeba być, nie miętkim :-P Pierwsza nie powiem!

Gość wreducha
o uczuciach mowi sie otwarcie

GRATULUJĘ ODWAGI DO TEGO ZE PRZYZŁAMAS SIE DO TEGO ZE COS CZUJESZ. JA TEJ ODWAGI NIE MAM. SZANUJ TO UCZUCIE NIE POZWOL BY ONO ZANIKŁO. I MOZE JEDNAK WARTO MU POWIEDZIEC ZEBYS CZEGOS WAZNEGO NEI STRACIŁA. TAK JAK JA... POZDRAWIAM I ZYCZE SZCZESCIA.

nie, nie, to nie gierki.Jesteśmy oboje świadomi swoich uczuć. Po prostu bardzo chciałabym pierwsza usłyszeć wyznanie miłości od mężczyzny.

Gość jarek czy darek
zazdroszcze Ci ja nie powiedzialam pierwsza, zaluje, ale jestem cholernie skryta on tez- troche sie bal, troche bylo mu glupio, no i oczywiscie skrytosc:/ pol roku juz go nie widzialam

Bambi24- no to witaj w klubie szczęśliwie zakochanych =]. Gratulacje ;)

Dzięki, dzięki! Nawet nie wiecie jak mnie roznosi energia. Kurcze, jestem szczęśliwa! Ok, może to naiwne, ale prawdziwe.

Ale skąd wiesz, że on Ciebie kocha? Przekonasz się dopiero wtedy, jak wyznasz mu uczucie...

Słowa to nie wszystko. On o mnie dba, słucha mnie, robi wiele rzeczy, które świadczą o jego uczuciu. Pewnie, super byłoby usłyszeć magiczne "Kocham Cię", ale nic na siłę.

Topic pokazuje, że jesteś zakochana, sama o tym mówisz otwarcie, czyli idealizujesz każdy jego gest i próbujesz przerobić go na swoją korzyść, tymczasem on może w ogóle nie odwzajemniać Twojego uczucia, tylko Cię lubić. Dlatego warto wyznać uczucie, a nie czekać na jego ruch, bo możesz się go nigdy nie doczekać i zmarnować sporo czasu. Życzę Ci szczęścia:)

Jestem zakochana a Lidiena nie może tego zdzierżyć...Próby zasiania niepewności w moim sercu na nic się nie zdadzą!