Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna mi dzisiaj

jest tu jeszcze ktoś

Polecane posty

Gość mexx wiem wiem wiem
no to wlasnie to znalazlam ze on jest na takich portalach z cieeeeeeekawymi opisami

na chwile znikam , wlacze i wylacze kompa oraz moment odczekam bo mi net sie muli i nie ma jak normalnie pisac co mnie wkurza niesamowicie :O P.Ss pociesz sie faktem ze mnie facet poscil kantem po 2,5 miesiacznym balamuceniu ze sie tak wyraze , On sobie tam siedzi i ma wszytsko w dupie, nawet mnie pewnie nie pamieta a ja tuatj szkole spierdolilam i siedze becze jak dekl :O

Gość mexx wiem wiem wiem
ok

aha...a myslalam ze kercilas z facetem z takiego portalu , sorry ale cala noc siedzialam na necie i pod rano szare komorki pracuja na zwolnionych obrotach . No to masz pecha dziewczyno , a mowilas Jemu ze wiesz ze ma tam swoje konto? Dla mnie "moj" mowil ze ma uraz do kobiet , ze nie chce sie wiazac itd a tez ma konto na takim portalu , jeszcze dopisal "szukam drugiej poloweczki" a mnie kurwica bierze :O

Gość mexx wiem wiem wiem
nie cos ty tacy to wiadomo ze tylko na szybki numerek krecą:)

ale mowisz o moim? czy tak ogolnie o tych facetach z portalow randkowych? jezeli o moim to no wlasnie chodzi o to ze nie probowal mnie przeleciec :O dlatego myslalam ze jest wporzadku ale jak sie okazalo nie byl , zreszta udawal takiego biednego pozalowanego przez kobiety i wogole... ale ok biadolic nie bede :O

Gość mexx wiem wiem wiem
a twoj co odwalil o tamtych z portali mowilam ze chca tylko przeleciec

Moj ? no to tak znajlismy sie w sumie 2,5 miecha ,mieszkalismy pod jednym dachem , wydawalo mi sie ze zalezy mu choc troche na mnie .Wdzien poworotu do Pl pow ze zartowal iz wyjezdzam i cos pierdfolil od reczy w stylu abym zostala , no przyznam ze cos tam chlapnelam jezorem ale przeprosilam go za to . Myslalam ze odezwie sie bo chcialam wrocic do uk ale musialam kilka reczy pozalatwiac . ale jak sie nie odzywal to po co mialam wracac? brat mowil ze wypytywal sie o mnie ale i co z tego skoro nawet sie nie odezwie? napisalam list i wyjasnilam wszytsko , ale nadal sie nie odzywa i brat tez pow ze sie chwalil ze na jakism portalu sie zarejestrowal no i fakt znalazlam jego profil nawet :O Jaki chooj a udawal takiego wielkiego pozalowanego przez kobiety :O a Ty z tym swim nadal jestes czy jak sie dowiedzialas to dalas sobie siana?

Gość mexx wiem wiem wiem
formalnie jestem bo nie wie ze wiem ale tez jaki biedny wszystkie dziewczyny go zostawialy juz wiem dlaczego to sieza sprawa jest

Gość mexx wiem wiem wiem
swieza

Gość mexx wiem wiem wiem
zemscic sie chyba :)

I masz racje kobieto ,tak z Nimi trzeba postepowac :) Nie mam jak nad tym moim sie zemscic ale zemsze sie na calym meskim rodzie :]

Gość mexx wiem wiem wiem
nom oni sa fajni jako kumple tylko i nic wiecej :)

Gość mexx wiem wiem wiem
tuwszyscy niby spia:)P

ok ja musze leciec . Mam nadzieje ze od 6.00 jakis sklep jest otwarty , sie zdolowalam i az mnie nosi aby fajke zapalic . Milego dnia zycze 🖐️

Gość mexx wiem wiem wiem
pappa mex cos powinno juz byc jakis kiosk chociaz

Jeu Jeju ciężki jest los czlowieka pracującego :( lece zarabiać :) sija

Gość mexx wiem wiem wiem
elo lodzio