Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aullee

czy ktos odbiera wasze smsy np zona lub maz

Polecane posty

Gość aullee

np do was przyjdzie a oni juz leca i czytaja wam

Gość dagma_79
nie, bo ja przede eszystkim cenię sobie wolność osobistą i poszanowanie prywatności

Gość a próbowałaś przez
NIE. Smsy traktowane są jak prywatna korespondencja, adresowana do konkretnego odbiorcy. A cudzej korespondencji się nie czyta, chyba że za specjalnym pozwoleniem

Gość aullee
bo do mnie jak tylko przyjdzie sygnal sms to maz leci i odbiera ja niezdazam to normalne

Do mnie jak ktoś pisał to mówiłem o tym swej dziewczynie i pokazywałem jej smsy z wlasnej woli i nie oczekiwałem że ona zrobi to samo, każdy ma inne podejście i jej prywatność szanowałem...choć zcasem zazdrośc mnie brała;P

Gość nie wyobrażam sobie
żeby ktoś czytał moją korespondencję, nawet najbliższa osoba. szanuje prywatnośc innych i tego wymagam.

ten kto odbiera czyjs telefon bez wiedzy własciciela jest zwykłym inwigilatorem w cudza prywatnosc :O Nie wyobrazam sobie by dziewczyna,zona, narzeczona mogła tam sobie zagladac ot tak I nie ma to nic do rzeczy ze argumentuje to brakiem zaufania w zwiazku Powiedział bym ze jest to raczej przeciwstawnosc takiego stanu rzeczy , a mianowicie jego braku

Gość dagma_79
Ja czułabym się bardzo nie w porządku czytając czyjąś korespondencję i tego samego oczekuję od innych. Ale takie rzeczy to jest kwestia wychowania....

he he kiedys jak dostalam sms-a to moj facet czytal 1wszy bo np.moj tel.lezal obok Niego ale ...kilka razy dostal po łapkach i teraz to podaje mi tel. i ja 1wsza czytam sms-a....w koncu do mnie przyszedl a nie do kogos innego:) Ja Jego tel.nie dotykam bez pozwolenia:) Pozdrawiam:D

Gość frufru
nie. mój mąż nie odbiera moich SMSów przede mną. czastem odbierze telefon, jak np siedzę w łazience. ale mówi wtedy po porstu ze nie mogę podejsc i żeby zadzwoniono później. a Ty czytasz SMSy męzowi?

Gość =ooo=
nie czytam ani moj maz nie czyta nieswoich smsow bez pozwolenia, jesli przychodzi sms do ktoregos z nas to ewentualnie sie pytamy czy mozmy odebrac

Gość AULLEE
ja nie czytam bo nie chce ale on moje tak nie to ze leci szybko odebrac ale jak nawet siedzimy razem w pokoju i przyjdzie to on wstaje i czyta