Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŁMfoto

Fotografia Ślubna z całego dnia 900zł.

Polecane posty

Gość ŁMfoto

TEREN DZIAŁANIA TYLKO: MAŁOPOLSKA, ŚLĄSK WOLNE TERMINY początek SIERPIENIA, WRZESIEŃ, PAŹDZIERNIK NIE UDZIELAM INFORMACJI NA FORUM KONTAKT ŁMfoto EMAIL: teoroch@wp.pl GG: 12459613 >możliwość spisania umowy oraz wystawienia rachunku

Gość OSZUKANA PRZEZ FOTOGRAFA
ŁMfoto Czemu nie udzielasz informacji na forum?? Czy czytałeś regulamin forum i zasad reklamowania się poprzez forum?? Pewnie robisz śliczne zdjęcia i masz swoją firmę z regonem, płacisz podatki i rachunek wystawiasz na siebie a nie na współpracującą z tobą firmę video, orkiestrę, sale weselna czy zakład fotograficzny, w którym pracuje znajomy. Zdjęcia uczciwie dajesz na papierze a nie setki podobnych do siebie zdjęć na płycie, często z zamkniętymi oczami i innymi felerami. Cena za zdjęcia jest nawet interesujaca. Podziwiam że stać Ciebie na płacenie podatków, materiały i amortyzację sprzętu. Narka..

Gość hehehehe hehe
Hmmm nie zebym bronila autora-nie mam pojecia kim on jest-ale my tez bedziemy placici za filmik 800zl.Myslalam ze to normalna cena-aczkolwiek jak poszukiwalam kamerzysty to jednen gosciu wyskoczyl z cena 1800zl ( za same video) podczas gdy w lipcu bylo wesele kuzyna i ten sam kamerzysta wzial od niego 1000zl....dziwne to bardzo z tymi cenami :/

Gość GosiaczekGda
hehehehe zgadzam się że coś dziwnego dzieje się z tymi cenami fotografów i video. Przyczyną tego dziwnego zachowania jest legalność działania tych usługodawców. Szukałam fotografa ponad trzy miesiące. Rozmowa o możliwości wystawienia rachunku zawsze gdzieś tam schodziła w niebyt lub słyszałam ze fotograf ma kogoś kto wystawi mi rachunek. Ceny tych panów co od początku przedstawiali się jako firma zaczynały się od 1800 zł. Ja uważam ze przy takiej uroczystości jak ślub nie można ryzykować i dawać się łapać na atrakcyjne ceny i inne niby atrakcyjne gadżety.

Gość hehehehe hehe
my na szczescie mamy pewniaka.Za fotografa placimy dosc duzo-bo 1800zl ale wiemy ze gosciu jest bardzo wolidny i robi naprawde wspaniale zdjecia (kuzynce robil).Nie zajmuje sie on kamerowaniem i na poczatku wcale nie chcelismy miec kamery-pozniej pomyslelismy ze moze jednak wezmiemy-lepiej zalowac ze sie wzielo niz ze sie nie wzielo kamery bo slubu raczej sie nie odtworzy :P no ale kamery za 1800 bym nie wziela nigdy.To juz 800 mi sie wydaje duzo za taki filmik 3h.Ale przynajniej wiem ze to legalnie!

Gość ŁMfoto
Mam firme płace rachunki mam dobrą prace więc nie płace zusu. Stać mnie na sprzęt a fotografuje dla przyjemności, średnio 15 ślubów rocznie. Wiec łaskawie odpieprz..... się.

Gość Krzywa Ola
Oj oszustku, oszutku. Zawsze płaci się kochaniutki zus nawet jak się ma dobra pracę. Cena niska, nawet bardzo niska i chyba wzięta z kosmosu. chyba to cena za samiutką płytkę ze zdjęciami.

Gość ŁMfoto
tak ale tylko składke zdrowotną, a to duża różnica.

Gość i myslisz ŁM
ze ktos bedzie z toba chcil wspolpracowac, jak takiego slownika uzywasz? dla mnie jest to bardzo proste - masz malo chetnych, bo twoje foto slubne nie jest profsejonalne, ot tyle.

Gość ŁMfoto
Cena nie taka niska, + koszty albumu i odbitek. Ale uważam że tu na forum za dużo konurencja się wypowiada, więc kończe ten post.