Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vcvcxv

Dodajecie cebule i czosnek do wszelkich zup?

Polecane posty

Gość vcvcxv

a jesli tak, to w jakiej postaci dodajecie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mniam mniamka
ja dodaje zawsze cebule do wszystkich, a czosnek tylko do tych kwaśniejszych żurek, ogórkowa itp. Dodaje normalnie do gotowania razem z innymi warzywami

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ghjkl
Czosnku nigdy nie dodawalam,a cebule podsmażoną do gulaszowej,chociaz czosnek lubie w żurku ale kupuje gotowy zakwas i już jest doprawiony

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość czosnek daję wyciśnięty
albo granulowany a cebulę najczęsciej duszę i miksuję i w takiej postaci daję do zupy zresztą robie głównie zupy -krem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
czosnek w kawałkach, ząbkach lub granulkach daję do fasolowej, grochowej, kapuśniaku, żurku... cebulkę do różnych jarzynowych, mieszanych i jednolitych oraz rosołu, ale cebulkę chwilkę przypalam nad ogniem do wszystkich (prawie) zup daję ziele angielskie i ziarenka pieprzu, dodatkowo dodaję taki swiezy z młynka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a jesli
a ta cebule jak dodajcie w calosci do zup, to potem ja wyrzucacie czy jadacie? a tak na marginesie to nie lepiej te cebule drobniutko pokroic do zupy?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×