Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rosalka

Mam już dość szukania pracy!

Polecane posty

Gość Rosalka

Ile e-mailii wysłaliście i na ilu rozmowach byliscie, aż w koncu znaleźliście pracę??

Gość debilxx
nie wysylaj emaili - tak nigdu nie znajdziesz parcy, a jesli przez maila znajdziesz to bedziesz szczesciara. Najlepiej isc do miejsca, ktore Cie interesuje, udac sie do szefostwa i kawa na lawe ze szukasz pracy, co umiesz, jakie wyksztalcenie, zostaw im cv, w ten sposob zwiekszasz szanse conajmniej o 80%, a maile to gowno, aha i nie rozdrabniaj sie z cv, pracodawcy tego nie lubia! Ja jak czytam czasami czyjes cv co o prace do mojego starego przychodza i widze teksty typu: obsluga windows xp, to juz wszystko wiem o takim typie... Nigdy bym nie zatrudnil.

Gość Rosalka
Ja: - wysyłałam maile (chyba z 600 w sumie), - rejestrowałam się na stronach, - chodziłam po firmach i zostawiałam CV tak jak mówisz, - nawiązałam współpracę z biurami pośrednictwa pracy, - wysyłałam CV nie w odpowiedzi na konkretne oferty. I znalazłam pracę (poprzez wysłanie CV w odpowiedzi na ofertę z Internetu), ale jest beznadziejna. Chciałabym ją zmienić, ale nie mam już sił szukać dalej :-(.

Gość Rosalka
Obecnie sprzątam biura i toalety w jednej firmie ale nie mam już siły ciągnąć wózka ze szczotami po schodach :-(

Gość pracoza
a jaki masz zawod i jakie wyksztalcenie?

Gość Rosalka
ktoś się pode mnie podszył

Gość Rosalka
wykształcenie wyższe, praca biurowa

moze zrob jescze jakies kursy sobie? moze musisz zmienic cos w cv bo widocznie jakos nie ujmuje ono twoich pracodawcow?

Gość Rosalka
chodziłam na 2 kursy językowe. Znam bardzo dobrze jeden język i drugi dobrze. Teraz też kontynuuję naukę tego drugiego na kursie.