Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość best chick in town

piec w domu to totalna wiocha!!!

Polecane posty

Gość best chick in town

cale to palenie w piecu w domu. masakra i wiocha. ostatnio moja kumpela w towarzystwie palnela, ze rano wstala i musiala w piecu napalic. jejku jak mi bylo wstyd za nia... tak sie glupio poczulam... jak mozna miec piec i palic w nim. wstyd i wioska.

Gość ssssssssssssssss
w CENTRALNYM też się pali

Gość best chick in town
w domu musi być ciepło dzien i noc w nocy wystawiam swoją tłustą dopę spod kołdry licząc że wygrzmoci mnie szwagier albo pies

Gość best chick in town
glupi podszyw to powyzej. no jak mozna miec piec??? ona przy fajnych chlopakach walnela z tym piecem a mnie jakby ktos w ysk strzelil. wstyd mi sie za nia zrobilo. no bo pewnie sobie pomysleli skad my jestesmy??? z zadupska jakiegos.

Gość A tak konkretnie
mam nadzieję, że to prowokacja... W przeciwnym razie to ty jesteś wiochmenką, niezależnie od tego czy masz piec czy nie.

Gość ha hi ha hi
:D :) :D :)

Gość best chick in town
no w kuchni ma ten piec!!! ja piernicze!!! i jeszcze gada o tym na glos!!! i wypraszam sobie ta wiesniaczke. ja nie mam pieca w domu

nie masz pieca w domu??? oj biedaczysko, pewnie rozpalasz ognisko w swojej jaskini i pewnie za pomocą krzemieni??? to żaden wstyd mieć piec w domu, ja mam pale kiedy chcem i jak na początku jesieni ludzie w blokach marzną bo centralnego jeszcze nie włączono to ja se napale i przynajmniej ciepło jest.

Gość kropkowama muchomorzyca
ale jestescie ogry,mieszkam w centrum katowic i jak sie sprowadzilam to mialam piec kaflowy wlasnie w kuchni,przeszkadzal mi to go zburzylam i postawili mi w pokoju.a koledzy przychodza i pytaja czy mi rozpalic w piecyku zebym cieplutko miala albo wegiel ze sklepu przyniesc i nie uwazaja tego za wioche czy cos.masz jakis problem ze soba co to za fobie w ogole.

Gość Elektryk pracownik Elektrowni
Pewnie najlepiej mieć piec i kuchnię u sąsiadów albo na podwórku . Stara kuchnia ma np często miejsce do pieczenia chleba i bije na głowę wszystkie nowe kuchenki bo ma wkład z cegły szamotowej :)

A ja chciałabym mieć piec kaflowy w kuchni w przyszłości :):):) Więcej możliwości :) Kuchenkę gazową oczywiście też :P

Gość no ale ja nie rozumiem
kurde tez mam piec przeciez inaczej sie nie da nagrzac kaloryferow??!! no chyba ze kominek

Oczywiście jeśli ktoś na oczy kuchnię gazową widział ;) nie mówiąc już o używaniu jej to doceni piec w którym można np upiec wyśmienitą pizzę , bo najlepsza to będzie z pieca ceramicznego z cegły właśnie :D

:classic_cool: a Jak ktoś potrafi to i chleb upiecze taki prawdziwy na zakwasie .

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuu
best chick in town cale to palenie w piecu w domu . masakra i wiocha. ostatnio moja kumpela w towarzystwie palnela, ze rano wstala i musiala w piecu napalic. jejku jak mi bylo wstyd za nia... tak sie glupio poczulam... jak mozna miec piec i palic w nim. wstyd i wioska.prawda!poza tym wolalabym miec ;piec w domu niz meczyc sie z centralnym!bo nie caly rok grzeja,a nie zawsze w domu jest cieplo...zastanow sie autorko co pieprzysz!

Gość gość
spierdzielaj z tą denną reklamą macie g*******e ceny i nic od was nie kupimy

Gość gość
hłe hłe autorka biedaczyna musi się gnieść w bloku. nie wie, że mając swój dom trzeba w nim napalić. Ale tak, siedź tam sobie i myśl, że ta klitka, w której nawet pierdnąć nie można jest super cool :D

Gość Hecate
O, autorka myśli, że ludzie żyją w XIX wieku. Słyszała o czymś takim jak piece z podajnikiem? My mamy taki z Brastalu, konkretnie na pelet. Zero roboty przy tym, nawet nie trzeba specjalnie często go czyścić. NIe trzeba też ganiać z opałem co kilka godzin. No i jest wydajny, a autorka pewnie płaci grube pieniądze co miesiąc płacąc za ogrzewanie. Powodzenia.

Prowo???? Bo az nie wierzè, ze mozna byc taką wiochwomen, zakladając ten top.

Miałam piec CO w piwnicy, a dodatkowo kazalismy zdunowi postawic kuchniè kaflową. W kuchni. Paliłam w niej drewnem i gotowałam, pièkłam mièsa w zeliwnej duchówce, nie zapomnè smaku jajecznicy, czy pieczystego... Kuchniè gazową na butlè tez mialam, ale bardzo rzadko uzywałam.

Gość gość
ja u siebie na dzialce, w domu w ktorym mieszkali moi dziadkowie mam kuchnie kaflowa i piec http://zakladzdunski.pl/ Jakos nie uwazam, zeby to byl obciach. Ludzie roznie zyja

Gość gość
Prowo, czy idiotka? Idiotka jakich mało ! :-D

Gość gość
och przy chłopakach o piecu to straszne i teraz pewnie jej nie przelecą nie ?

Gość gość
Prędzej piec zerżną, bo ma więcej klasy.

Gość gość
Moi znajomi kupili stary dom do remontu , zrobili go na cacy lacznie z podloga ogrzewana ale zostawili piece kaflowe , piekne sa te piece i dzialaja! Przy ostrych zimach pala w tych piecach , cos fenomenalnego a jak przyjemnie postac kolo takiego pieca :)

Gość gość
Nie wiesz autorko co jest na topie ha ha ha:) Właśnie teraz takie piece są na topie ludzie je budują w domach bo to jest bardzo wydajne ogrzewanie i przy tym piękne, są różne kafle ozdobne, ale i takie gładkie są ładne. Ludzie szukają kafli, i ciężko jest znaleźć coś dobrego bo tradycyjnych kaflarni już nie ma praktycznie. Mój dziadek miał kaflarnię, jeszcze trochę kafli mamy, nawet nie masz pojęcia i;le ludzi przyjeżdża buduje domy i pyta się o kafle żeby sobie postawić piec. A prawdziwego Zduna do stawiania pieca nie znajdziesz już a to nie jest takie proste. Ale co ty o tym możesz wiedzieć, pustaku

Gość gość
A jak inaczej chcesz mieć ciepło w domu :)? U mnie tata zamówił piec z MetalTeres z podajnikiem i takim dużym koszem, że nie trzeba co chwile chodzić tylko co kilka dni, nasypuje więcej węgla i samo się wszystko ładnie pali i reguluje.