Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna.24.

co zrobić...

Polecane posty

Gość smutna.24.

mój chłopak obiecał mi że nie będzie utrzymywał kontaktów z dziewczyną którą poznał w pracy a ona wypisywała do niego że się w nim zakochała... wczoraj chciałam napisaćz jego gg (bo miał włączone) do koleżanki naszej wspólnej... patrzę a on ma tamtądziewczynę w kontaktach weszłam do archiwum a on z nią pisze tak raz na tydzień na dwa tyg pisze o mnie ona sie dopytuje jak nam sieukłada czy jest szczęśliwy czy jestem o nią zazdrosna on ppisze że nie wie czy jest szczęśliwy... nie rozumiem ona ma chłopaka i też pisze mu że nie może z nim pogadaćo problemach... powiedziałam mu że to koniec że z nim zrywam... powiedzcie vo mam zrobić jest mi tak ciężko byłam z nim 4 lata on jej pisał jak sie kłócimy pisze o co .... jak tak można...

moim zdaniem masz racje..cos tam sie krecilo..jeszcze troche i jej chlopka i ty zostalibyscie na lodzie....to trudne,ale lepiej teraz,niz jak beda dzieci

Gość smutna.24.
chciałam dopisać że ona nie jest z tej firmy co on tylko on tam czasem jeździ coś zawieźć itp on pracuje w firmie usługowej, a ona tam pracuje gdzie on czasami musi jechać..

dobrze zrobilas autorko. skoro na stepie pisze ze nie wie czy jest z Toba szczesliwy tzn ze nie warto sobie nim zawracac glowe.predzej czy pozniej ta laska by go omotala i zostawil by Cie na lodzie

Gość faceci tak mają
lubią ściemniać laski, nawet Ci w związkach a Twój do tego jest ciul bo nawet archiwum rozmów nie umie kasować swoją drogą po cholerę zaglądałaś na gg, nie zaglądałabyś nie przeczytałabyś i nadal bylibyście szczęśliwą parą, koleś może by się z tamtą umówił a może nie....

Gość smutna.24.
no rzeczywiście lepiej nich mnie okłamuje... jest napisane dlaczego zaglądałam bo chciałam napisać do koleżanki a nie chciało mi się włączać mojego profilu... i zobaczyłam że ma ją w kontaktach ciekawe czy gdybyś wiedziała że to ta osoba co do nigo startowała to czy nie zajżała... lepiej niech pisze o tym o co się kłócimy uważasz że dlaczego ona tak o to dopytuje bo nadal chciałaby go zdobyć a skoro on z nią pisze to trudno nie będzie..

Gość Nadia*****
a jak on się wytłumaczył z tego???

Gość smutna.24.
że to tylko koleżanka i że musi się komuś wygadać jak się pokłócimy

Gość Nadia*****
powiedz mu że to wasza prywatna sprawa - wasze kłótnie i że nie życzysz sobie żeby opowiadał innym o waszych sprawach.

gdyby mu zalezalo na Tobie to by walczyl o uczucie a z tego co moge wnioskowac nie walczyl,a jak sie klocicie i macie problemy to powinniscie porozmawiac ze soba i wszystko wspolnie wyjasniac a nie wywlekac wszystko osobom 3 tak jak on to zrobil

Gość smutna.24.
Mam wrażenie że on sam nie wie czego chce jak mu mówię że zmieniam numer i nie chcę mieć z nim kontaktu to on żebym tego nie robiła że go załamuję... tak jakby nie chciał mni estracićale ciężko mu z nią zerwać kontakt... Nie rozumiem bo ja o wszystkim nie opowiedam koleżankom o wszystkich naszych kłótniach nie wierzę że jak ona coś do niego czuła to że teraz pisze do niego jako koleżanka wydaje mi sie że to podstępna suka i chce żeby nam się nie ułożyło a wtedy ona wkroczy..

Gość smutna.24.
ja tez tak uważam że nie obgaduje się drugiej osoby za jej plecami jak się jest razem to się mówi o tym tej osobie co jest źle a nie rozpowiada innym... kiedyś tak nie było.. a z tych jego wiadaomości wywnioskowałam że jak się pokłóciliśmy to z nią gadał i to zawsze ona się odzywała pierwsza..

Gość smutna.24.
wiem po prostu jestem naiwna i mu wierzyłam a facetom nie można ufać do końca:(

koleżanka? masakra, od koleżanek sie zaczyna, dobrze zrobilas ze go kopłaś, chodz 4 lata to duzo naprawde, ja uwazam ze nie ma miejsca taka sytuacja jaka opisalas zeby tak flirtowac z kolezankami, ja jest z Toba i jak jest szczesliwy to by tego nie robil widocznie albo sie zbyt przyzwyczail do Ciebie i milosc wygasla albo szukal pociechy..

Gość smutna.24.
a ostatnio było naprawdę fajnie i teraz nie rozumiem... tak jakby to było udawane skoro jej pisze że nie wie czy jest szczęśliwy... już rozmawialiśmy o wspólnym mieszkaniu i w ogóle zaczeliśmy poruszaćte tematy.

Gość smutna.24.
kiedyś się często kłóciliśmy a ostatnio było nprawdę dobrze... nic z tego nie rozumiem może wygasła i to jest mi trudno przyznać ciężko uwierzyć...

Gość smutna.24.
też tak myślę że on chce żeby ona z nim zerwała i wtedy by się zaczęło... jak to boli to już taka mała zdrada przynajmniej mi jest bardzo ciężko...............

Gość smutna.24.
będę wieczorem piszcie co myślicie i czy powinnam mu odpisywać ciężko mi sięnie odezwać...

a według niego co miało znaczyć że nie wie czy jest szczęśliwy?pytałaś go o to?

Gość smutna.24.
mówił że raz jest dobrze a raz źle

Gość smutna.24.
up

Gość smutna.24.
Czy ktoś podpowie:(

Gość smutna.24.
up