Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ovaaa005

kolczyk w pępku

Polecane posty

Gość ovaaa005

Witam ;) Mam 16 lat i chciałabym zrobić kolczyk w pępku ;] I chciałam się zapytać , ile to mniej więcej kosztuje i czy trzeba mieć na to zgodę rodzica? (tak słyszałam :) ) I z czego najlepiej powinen być zrobiony kolczyk, aby szybko się zagoiło ? a jeśli ktoś ma, bardzo boli? to na tyle :) pozdrawiam ;*

Gość kolczykolandia
mnie bolalo przy przebicu i przy gojeniu sie (podczas siadania i ogolnie zginania brzuch) .no ale wg mnie dla efektu warto pocierpiec ;) nie jest zle ! ja robilam sobie w domu, w 5 klaise podstawowki - kupilam wenflon , kolczyk i heja. jest zrobiony dobrze wiec okej :D:D w salnie dasz okolo 80-150zl.zalezy na jaki trafisz.ze zgoda rodzicow tez roznie

Gość ovaaa005
dzieki :)

ja placilam 50 zl w salonie razem z kolczykiem trzeba miec zgode rodzicow chociaz ja jej nie mialam :p pojechalam ze starsza kumpela wtedy na poczatku mialam chyba stal chirurgiczna ile mi sie goilo? w zasadzie to od poczatku nie mialam zadnego problemu z kolczykiem ani z pepkiem, przemywalam kilka razy spirytusem salicynowym i na tym sie skonczylo nie mialam zadnych podraznien ani nic z tych rzeczy teraz nosze srebrne kolczyki do pepka

Gość darix223
Lady Love a mogłabyś powiedzieć w jakim to salonie? i w jakim mieście ? :) bo u mnie to raczej nie ma zbyt dobrych salonów .. ;d