Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FEMALEE

CZY JESTEM BI KOBIETA??

Polecane posty

Gość FEMALEE

witajcie, pisze zeby w koncu wyrzucic z siebie te dziwne nazwijmy to "uczucia". jestem dojzrala kobieta , mam rodzine, i jestem szzcesliwa ale...podswiadomie "to" mnie przesalduje. kilka lat temu poznalam ja..ta kobieta od razu wpadla mi w oko, i pierwszy raz poczulam pociag do tej samej plci..bardzo silne emocje, polaczone z wyrzutami sumienia..myslalam ze tez ona mnie chce..czulam to, choc tak sie wszystko potoczylo ze nic miedzy nami sie nie wydarzylo..cierpialam troche, bo moja podsiwadomosc pchalam mnie do niej,,,marzylam nocami dniami...fakt chodzilo glownie o sex, ale kto wie czy to nie byla tez milosc...i dzis kiedy minelo tyle czasu "ona" wciaz gdzies w emnie mieszka..kiedy nie mysle o tych czasch wcale to ona do mnie powraca w snach..i znow ten stan upojenia czuje...jak sie pozbyc tego z siebie czy to oznacza ze jestem bi???ze ppdsiwadomie moje cialo psychika ktore tego kiedys nie dostaly tearz pragna coraz bardziej???czy ktos tak z was mial????

Gość wariatka lat 31
Tak ja tak mialam i jestem przerazona

Gość tropicielka
czemu przerażona? wszyscy mamy fantazje, jedne silniejsze, drugie mniej silne to co sie Wam przydarzyło jest całkiem naturalne dlaczego np. wiekszość facetow, chce sie kochac z dwoma babkami, albo sa tacy, którzy moga ogladać bliska osobe z kimś obcym i tak się podniecają? myslę, ze brakuję Ci doznań w sferze erotycznej i dlatego "podążyłaś" za kobietą, która po prostu była pociagająca, zmysłowa itp. tak sie zdarza... nie masz się po co obwiniać popraw zycie erotyczne z partnerem , a wszystko wroci do normy

Gość Rozwalam topiki
lezba jestes

Gość tropicielka
"rozwalam'...stuknij się w głowę

Gość Rozwalam topiki
Co, prawda boli?

Gość Kobietka normalna
Autorko - wydaje mi sie ze to nie byla zadna milosc tylko zwykle zauroczenie, pociag seksulany. Bo przeciez prawdziwa milosc to cos wiecej. A ty tesknisz za czyms nieznanym. Ja bym z tego nie robila wielkiego halo. Jesli bys sprobowala z ta kobieta seksu to napewno teraz nie przesladowalaby cie w snach. Pragniesz tego co nieznane, nowe... To jest jak najbardziej normalne. Mam faceta ale szczerze mowiac to od zawsze podobaly mi sie kobietki i nie raz o takiej marzylam :) ale jak do tej pory tylko w sferze marzen. W przyszlosci kto wie co mnie czeka.... ;)