Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośkafdtyhdghd

boje sie spotkanie w realu..ojej/..

Polecane posty

Gość gośkafdtyhdghd

poznałam fajnego kolesia przez net.gadamy od jakiegos czasu i on zaproponował spotkanie.. ale ja sie boje ze nam nie wyjdzie.. chociaz przez gg,smsy i tel swietnie nam sie gada.. boje sie ze jak mnie zobaczy to nie bedzie chciał ontynuowac tego.. tzn ma moje fotki. i w ogole pewno ma moich fot.. ale to inaczej..tak w realu.zreszta widziałam jego eks wielka miłosc.z która nie jest od roku i ona naprawde była bardzo ładna i zgrabana.. a jam oze ładna ale juz nie taka zgrabna..mam troche do zrzucenia.. kurcze.

Gość gośkafdtyhdghd
w sumie to jestem tez od niedawna sama i nigdy nie spotykałam sie z nikim poznanym przez neta.. w sumie to mogłabym wdac sie w jakis romans.. po to aby poprostu ktos był koło mnie..

Gość gośkafdtyhdghd
komu sie udało tak poznać przez neta swojego faceta ?

Gość kurcze .
:(

Gość gośkafdtyhdghd
no i moze zaproponujcie gdzie mozemy isc we worcku do jakiego fajnego miejsca?

ja z nam 2 małzenstwa które poznały sie przez net 2 które widziały sie raz na oczy a potem pisały przez kilka miesiecy i sie zakochy a ostanio tez poznałam laske która mówila ze pisała z facetem 4 miesiace.i sie spotakała z nim i okazało sie ze ja chce tylko wydymac:O

Gość gośkafdtyhdghd
no własnie.moze chce tylko seksu,tzn ja nie jestem moherem porafie sie bawic.jesli uczciwie by mi powiedział ze chodzi mu o zabawe to moze i tą propozycje bym rozważyłaale musiał by o tym powiedziec otwarcie..

Gość gośkafdtyhdghd
matko do lasu? nie no ja napewno do lasu sie nie bybieram.. ale kurcze..chyba juz nie potrafiłabym bez jego smsów zyc.. zauroczyłam sie..

Gość goska ile masz lat

Gość gośkafdtyhdghd
prawie 26

Gość gośkafdtyhdghd
moze i to głupie .ale zycie jest przewrotne.i nawet ja bym sie tego nie spodziewała..

Gość gośkafdtyhdghd
pieszemy z miesiac,on nie ma żony,dziewczyne tez podobno nie ma.

Gość poloiaaaaaaaaaaaaaaana
a skad jest

dziewczyno nie ma na co czekać! albo się dogadacie w realu albo nie.. po co marnować Wasz czas ;> jeśli będziecie oboje chcieli to wsyztsko będzie ok ;) powodzenia 🖐️ p.s. nie martw się swoim wyglądem, skoro ma Twoje fotki to wie z kim rozmawia!:)

Gość gośkafdtyhdghd
no z wrocławia ja tez.ale to nie o to chodzi,poprstu zastanwiam sie czy spotkać sie juz teraz czy odmówic i poczekac jszcze troche?

Gość kurcze .
szczera - jak koles mialby sie przyznawac do zobowiazan ?:> chyba musialby byc durny

Gość gośkafdtyhdghd
ej a kto sie umawia w sieci? i ile razy jest z tego klapa?

Gość gośkafdtyhdghd
nie no jakby był samotnym ojcem to bym przeżyła..;P

Gość ehhh naiwności
kiedyś jeden mi też na ściemniał,że nie ma dziewczyny, spotkaliśmy się i później przez jakiś czas się nie odzywał i w końcu napisał mi maila,że ma dziewczynę ale jest z nią z przyzwyczajenia itd. jeszcze inny mi troszkę zawrócił w głowie i powiedział otwarcie,że wrócił do byłej ale chce też spotkać się ze mną i miałabym być jego kochanką, nawet się na to już zgodziłam :o ale na szczęscie oprzytomniałam i zerwałam z nim kontakt. z innym byłam związana, byliśmy razem 6-7 miesięcy, pierwszy raz sie zakochałam, okazał sie totalnym chamem, nie wiem co w nim widziałam:o Teraz mam drugi związek i dziękuje Bogu,że dzięki temu internetowi dał nam możliwość poznania się, później się spotkaliśmy i udało nam się, jesteśmy razem, on jest zupełnie inny od poprzedniego, dziwię się jak ja poznałam tak dobrego chłopaka przez internet. A więc możliwe to jest ale na prawdę jest strasznie ciężko znaleźć kogoś wartościowego, większość chce tylko bawić się cudzym kosztem.

Gość gośkafdtyhdghd
no własnie pisałam juz z kilkoma ale zaden nie zwrócił mojej uwagi jak ten.pierwszy z którym pisałam miał 32 lata a fotki przesyłałą jak miał 26... drugi nie potrafił nic napisac konkretnego tylko sie cigle pytał kiedy se spotkamy wiec mu podziekowałam..a ten..rozmawiamy o róznych rzeczach o zyciu,uczuciach,przyjacielach,pracy nawet o seksie i niczego mi nie narzuca..

Gość gośkafdtyhdghd

Gość tak to jest jak się
odwleka spotkanie... co ma wisieć, nie utonie...

Gość h e h e :D
Autorko, spotkaj się z tym facetem jak najszybciej. Najgorzej, jak przez rozmowy na gg, czy sms zauroczysz się, stracisz kupę czasu na podchody, a na spotkaniu w realu on nie spełni Twoich oczekiwań, albo Ty jego. A tak krótka piłka: spotykacie się na kawie, rozmawiacie, wymieniacie poglądami, jeśli się sobie spodobacie, to jest szansa na związek, jeśli nie szukacie dalej. Najgorsze co może być, to zakochać się w wyidealizowanym obrazie drugiej osoby poznanej przez net. Później, w razie niepowodzenia, niepotrzebnie się cierpi, czeka aż opadną emocje. Powodzenia. Do odważnych świat należy!

Gość dobre rady cioci steni
dobra rada cioci steni: Umów się z nim gdzieś w centrum handlowym. ty będziesz czuła się bezpieczniejsza, on będzie miał większe pole do popisu tj. gdzieś zabrać Cię... kino/kawa/basen itp Człowiek nie zakochuje się tylko w urodzie ciała ale i duszy więc nie stoisz na straconej pozycji Za dobrą radę 20 zł się należy