Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4815162342x

pytanie do obeznanych..

Polecane posty

Zal to czytac takie topiki:-( ja jestem normalna 100% kobieta, bezproderyjna dodam..zdziwiłbys sie ile tu jest katechetek i ..:-P

Gość najeżdżącie na Kościół
a nie macie pojęcia jakie nauki głosi....no żal nigdzie nie jest napisane że seks tylko w celu prokreacji... napisane jest że antykoncepcja jest wbrew religii seks małżeński ma nie tylko na celu prokreację ale także budowanie więzi między małżonkami i okzywanie bliskości i miłośći antykoncepcja jest zakazana ale powstrzymywanie się od seksu w dni płodne zakazane nie jest właśnie taki jest cel nauk Kościoła by być odpowiedzialnym, odpowiedzialnym jest powstrzymywać się od seksu w dni płodne niż stosować zakazaną antykoncepcję dla własnej wygody

Gość też jestem wolontariuszką
w Caritasie.Muszę wam powiedzieć też prawdę,otóż jestem tak bardzo przejęta swoją misją, ,że zdarza się czasami jak przyjdzie jakiś bardzo potrzebujący,to dostaje 2 talerze zupy,i jak bardzo napalony,również duupy.Nasz szef X,bardzo się cieszy z naszego poświęcenia,i mówi że w nagrodę pójdziemy prosto do nieba.Przy okazji nakręca filmiki twierdząc że to dokumentacja.Nie za bardzo wierzę w te argumenty,ale do tej pory nie widzialam tych filmów w necie,więc może tak jest.Pozdrawiam wszystkie wolontariuszki,oraz życzę pełnego poświęcenia sprawie.

Gość nudne te podszywy
prowokację też dennne