Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bla bla bla........

Czy jeśli ktos mówi, ze nie kocha......

Polecane posty

Gość bla bla bla........

i zachowuje sie bezczelnie, potem obojetnie...czy jest jakakolwiek szansa zeby znów zacząl kochac? nie mowie o nastolatku, tylko 32-latku ;) wszystko wskazuje na to ze mnie nawet nie lubi, chociaz bylismy ze soba te 5 lat :) oszukal mnie, zdradzil, jeszcze jak o tym nie wiedzialam powiedzial tak po prostu ze przestal kochac, olal zupelnie, pisal ze nie wyobraza sobie zycia ze mną! wiem jakie to glupie, ale czy sie tak zdarza, ze ktos zaluje? bo nie widze tego

Gość lalineczka
nie ma szans, olej gnoja

Gość frufru
no ale czego moa żałować? jesli czuje tak jak czuje (a wszystko wskazuje że tak jest, skoro nie zalewa się teraz łzami tylko wręcz przeciwnie) to żalu nie uświadczysz. nie wmawiaj sobie czegoś czego nie ma i nie marnuj życia na czekanie na niego.

Gość simona b
obojetnosc to koniec wszelkich uczuć za jakis czas moze zalowac, zalezy czy znajdzie kobiete z ktora bedzie bardziej szczesliwy niz z Toba

Żałować - no, żałować tak ogólnie, że coś, co długo trwało, jednak nie przetrwało, i to nie jest zależne od uczuć, ale chyba jednak większość ludzi tak ma,no nie?:) tak czy inaczej, jak pisałam, to nic absolutnie nie znaczy.

Gość rtsfdsffsd
nie, daj sobie spokoj, od razu widac ze to jakis niedojrzaly skurwiel. faceci tak w tym wieku sa najgorsi, wiec nie amsz juz co liczyc ze on sie zmini czy cos, bo raczej mala szansa. oidpusc go siebie i poszukaj mlodszego