Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

coooooleczka

DIETA 10-DNIOWA OD DZIŚ!!! DLA ZDETERMINOWANYCH

Polecane posty

Dziś mój pierwszy KEFIROWY dzień:) Ciężko nie zjeść nic \"stałego\", tylko same płyny przez cały dzień... Ale głowa do góry i wciągniety brzuch:D Zapraszam forumowiczki do gubienia ciałka:D

Gość a co sie stalo ze starym
topikiem?

1 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 2 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 3 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 4 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 5 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 6 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 7 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 8 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 9 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach 10 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach i oczywiście pijemy dużo wody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W ramch przypomnienia oczywiście:)

chyba nic...:) Ale tam już większość jest już po... Ja zaczynam:) Ale na tamten też chętnie zajrzę (żeby się zmotywować:)

Eeee tam po ;) Tam niektore robia ktorys raz juz ;) Ja sama jestem po. 2 razy robilam. Trwale zgubilam, wiec sie nie przylacze. Powodzenia zycze, bo mimo ze jesc mozna bez ograniczen (a nawet trzeba) to jest to bardzo restrykcyjna dieta ;) I taka monotonna :P Choc uwielbiam kefir i ser. Ale jaja i mieso mnie dobijaly :P powodzenia 🌻

ooo kurcze!! dzięki!! po raz pierwszy na kafe spotykam sie z czyms tak miłym:) zdradzisz mi z jakim efektem ten ostatni raz..??

Gość ale to debilne
na tej samej zasadzie można ułożyć dietkę gdzie je się inne produkty białkowe w dowolnych ilościach i nie trzeba przez cały dzień chlać samego kefiru, albo jeść samego białego sera. większej głupoty nie czytałam Pomyślcie trochę dziewczyny, zanim weźmiecie się za jakieś bzdurne diety które ktoś sobie z nudów układa to jest oparte na diecie proteinowej 5 dni samego białka, potem warzywa i tak w kółko.... Na proteinowej chudnie się w zabójczym tempie a może jeśłi wiele produktóe (samo białko) bez ograniczeń... Poczytajcie i nie pijcie cały dzięń kefiru, bo się............

Gość ale to debilne
...można jeść wiele produktów....

Z czym milym? :D Pewnie, zadna tajemnica. Moj pierwszy raz byl prawie 2 lata temu. Schudlam wtedy 6kg ;) Po roku wrocily mi 2kg. Powtorzylam diete z efektem: 4kg mniej. To bylo na poprzednie wakacje. Nie planuje wiecej diet. Bo naprawde kiepsko je przechodzilam. Trzymalam sie restrykcyjnie. Momentami to mroczki przed oczami mialam ;) Tym bardziej Tobie zycze powodzenia! :)

z tak miłym stosunkiem do innych:) Zobacz powyżej jaki jest na ogół stosunek do dietowiczek:D A powiedz mi jeszcze z jakiej wagi startowałaś?

Aaa, no tak, to istotne. A startowalam z 62kg ;) Wiec 6kg to moim zdaniem sporo calkiem. Zreszta nie zalezalo mi na szybkiej utracie kg, tylko na trwalej ich utracie ;)

No to rzeczywiscie imponujacy wynik:) Gratuluje!!! :) Dla mnie tez najwazniejsza jest trwala utrata wagi:) Mój pierwszy dzien zaliczam do całkowicie udanych:) (co generalnie było dla mnie nie do zrobienia) Dziś byłam na siłowni na 40 minutowym biegu:) Czuję się rewelacyjnie... mam nadzieję, że kolejne dni upłunął równie przyjemnie:) Pozdrawiam wszystkie dietowiczki i życzę dużo słonka w ten pochmurny dzień:)

Drugi dzień jest już troszkę słabszy:/ Mam mroczki przed oczami i ogólnie czuję się słaba:( ale jak w temacie... to dieta dla zdeterminowanych:D Nawiasem mówiąc nie wiem jak Wy dajecie sobie radę...

Dni kefirowe bez problemu... Twarogi-masakra!! Wczorajszy dzien zakonczyl sie salatka jarzynowa (po całym dniu o serkach light) dzis rano silownia i pol godziny na bieżni. Jest ok!

Gość OKRAGLUTKA83

Gość OKRAGLUTKA83
DIETA REWELACYJNA. DWA DNI I 3,6KG. MNIEJ. DZISIAJ ZACZYNAM DZIEN TWAROZKOWY. UBRANIA ROBIA SIE LUZNIEJSZE. POLECAM TA DIETE. REWELACYJNA A POZA TYM WOGOLE NIE CZUJE GLODU.:)

Gość OKRAGLUTKA83
BEDE NA BIEZACO INFORMOWAC O MOICH SPOSTRZEZENIACH I CO NAJWAZNIEJSZE O EFEKTACH. DO DZIELA DZIEWCZYNY. RAZEM ZAWSZE LEPIEJ.

czesc dziewczyny, chcialabym zaczac od jutra ta diete.Nie wiem czy dam rade,ale mam nadzieje ze z wasza pomoca bedzie ok.Mam pytanie czy zamiast kefiru moglabym pic jogurt naturalny?