Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejaho

brak brak śluzu..

Polecane posty

Gość hejaho

ta da!! no i się najarałam:) okres spoźnia mi się 3 dzień jeżeli dobrze gdybam powinnam być jakieś 2 tyg po zapłodnieniu - dodam tylko , ze cykl mam rozregulowany (od 28 do 33 dni).. dalej w czasie przypadającym na dni płodne - bó piersi , jajnika , póxniej typowy pms (plus wypryski na twarzy)i....teraz cisza...żadych objawów za i żadnych przeciw - brak śluzu(sucho) , nic mnie nie boli ani nie kłuje..ech no i nie wiem jaka mam temp , bo zgubiłam gdzieś termometr:) Teraz pytanie do was laseczki mogę byc czy nie? testu nie robiłam jeszcze .. bo trochę się boje rozczarowania - po za tym minęły dopiero 3 dni - a ja już wariuje. mozliwy jest brak śluzu na tym etapie? doradźcie coć proszę

Gość hejaho
ale jestescie... siedzę w necie od rana i czyytam i czytam i juz mam mętlik w głowie żadna nic nie napisze?

Gość monikkkkk
ja też tak mam tylko u mnie spóżnia sie 1 dzień i tez nie mam śluzu a zawsze miałam i nie wiem co jest grane słyszałam że przeważnie przed koresem i w czase ciązy jest go sporo. ale nie byłam w ciązy i nie wiem dokładnie

Gość monikkkkk
a co do testu to właśnie zrób go ale z tego co wiem to nie zawsze pokazuję prawdę możesz być a tobie nie pokażę i na odwrut ale jak chcesz :) ja to bym się strasznie cieszyła :)

Gość hejaho
:) ja tez nigdy nie byłam - a bardzo bym chciała ile róznych forów tyle róznych wypowiedzi... wiem , ze każda kobieta jest inna i inaczej to przechodzi...ale myślałam ,z e staraczki bądx doświadczone mamy coś podszepną

Gość hejaho
z testem chcę jeszcze poczekać.. może jutro lub pojutrze.. a póki co u mnie sucho jak na Saharze - normalnie Nic:(

Gość hejaho
i to mnie tak kołuje - bo nie wiem czy to dobrze , czy nie dobrze

Gość ja nie mialam i nie
jestem, podobno w ciazy jest duzo bialego sluzu a jak nic to pewnie@ przyjdzie

Gość hejaho
serio??:( kurcze szkoda....do tej pory @ mi się nie spóxniał... no i się najarałam ..

Gość monikkkkk
hejako jeszcze nic straconego wazne ze sie spóznia to juz jakis znak :) a tem mierzysz czy nie

Gość hejaho
no własni nie - bo termometr gdzies podziałam - diabeł ogonem przykrył...

Gość monikkkkk
a jak miałaś wcześniej czy co dopiero zaczełaś od tego cyklu ??

Gość hejaho
jestem raczej nie systematyczna ... i czasami mierzę czasami nie wiem wiem:) wstydze się:)

Gość hejaho
no nic - bardzo wam dziękuje za wypowiedzi .. test zrobie jutro a co tam- przynajmniej bede wiedziala- i nie bedę was zameczac na kaffe:) monikkkk - trzymam kciuki:) miłego dzionka Paniom zycze

Gość monikkkkk
przecież po to tu jesteśmy żeby sobie po klikać i sie dowiedzieć co nieco :) miłego i tzrymam kciuki za ciebie daj znać :)