Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawgro

Jeśli jesteś studentem, zaglądnij !!

Polecane posty

Gość dawgro

Jestem studentem I roku i mam pytania, to osób bardziej obeznanych: czy jeśli zrezygnuję ze studiów i wybiorę papiery, to automatycznie każa mi oddac też legitymację uprawniającą do zniżek??? I jeszcze jedno: czy jeśli nie złożę indeksu do końca sesji poprawkowej do dziekanatu, to automatycznie skreślają mnie z listy studentów??

Zalezy czy na Twojej uczelni jest rozliczenie roczne czy semestralne, zazwyczaj jest roczne wiec nic sie nie stanie jak nie zlozysz indeksu. Ale lepiej zapytaj na uczelni.

Gość jak chciałaś tak masz
1. legitymację wezmą ci zaraz 2. nie nie skreślą cie, ale będziesz musiał zapłącić za niezłożenie na czas indeksu. u nas jest to 50 zł

Gość przydrozna lechtaczka
zagladnij niezly student :D

Gość dawgro
Jestem facetem, jakby co :P mam jeszcze jedno pytanie: czy jeśli będę miec zaliczony I semestr, ale później już nie będę chodził, czy ma to jakieś znaczenie, że mam chociaż ten pierwszy semestr zaliczony??? Dodam, że jest to Nauczycielskie kolegium Języków Obcych i mamy tylko jedną sesję - w czerwcu.

Gość przydrozna lechtaczka
zagladnij na uczelnie to ci powiedza :P

Gość dadsfg
nie ma to znaczenia, semestr to jest nic...

Gość dawgro
A jak już nie przychodzę na zajęcia, ale nie wybiorę papierów i nie złożę indeksu, to cały czas jestem jeszcze studentem???

mnie tez powalilo \"zaglądnij\" no ale pewnie to nie student polonistyki:d, no, miejmy nadzieję :D:D:D