Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmyślona anielica

czy powinnam w to brnac?

Polecane posty

Gość zmyślona anielica

witam was.mam pytanie.moje zycie zawirowało.poznałam faceta z trujka dzieci.sam je wychowuje.zona odeszła z młodszym,zostawiajac mu pociechy...im dłuzej..bardziej go poznaję wydaje mi sie,że jest to miłosc mojego zycia.moje przeznaczenie i mój ktoś.mam tylko masę watpliwosci..bo jak to będzie..czy warto..czy nie jest to tylko chwila. mam faceta..dziecko..dom..prace.mam wszystko ale brak mi miłosci,ciepła,zrozumienia. nie wiem..poradzcie cos proszę

Brak Ci miłosci,ciepła,zrozumienia?To może pogadaj o tym ze swoim facetem. Pamiętaj,że ta fascynascja tym nowopoznanym, może być TYLKO i wyłącznie fascynacją,która kiedyś minie.Po co niszczyć to,co teraz zbudowałaś?

Gość mmmammm
hej ja jestem w podobnej sytuacji, no moze nie do konca.mam chlopaka, dziecko, dom, prace, on ma zone, dziecko :/ i co ja na to poradze:(( tez dochodze do wniosku im dluzej Go znam ze to milosc ojego zycia.Ale uwazaj zaraz pelno osob na nas tu naskoczy:(

Gość zmyślona anielica
to prawda..ale nam tutaj nigdy sie nie układało.zawsze było nie tak,więc po co czekac na zmiane gdy tak naprawde nic nas juz nie łaczy.poszlabym za nim z zamknietymi oczami..ale on ma dzieci..boję się,że to mnie przerosnie..i nie wiem czy to naprawde..ni jest tylko zauroczenie..tak kjak mówisz:(

Gość obiadziarz
Trzeba bedzie sowite i zdrowe obiady gotowac! Polecam to: Kasza gryczana, fasola, bób, makaron, ziemniaki, ryz dziki lub afrykański, soja . . . trza diete urozmaicać kluskami lanymi Nie kupujcie kaszy w torebkach, bo za duzo piachu ma. lepiej na wage prazona albo w folii duza gramature i umyc porzadnie co by uzebienie na starsze lata lepsze miec. do tego świński kotlet rozbebłany, sarnina, dziczyzna, wołowina, owcze mięso lub z kozic górskich (wszystko pasuje i smacze nak kucharzycha dobrze przyrządzi i zamarynuje mięsiwo). Nie jedz kurczakow na sterydach i antybiotykach tylko zwykłe kuraki z grzedy dziobiace ddzownice, pasikoniki i wiejskie przysmaki.

Gość zmyślona anielica
on mówi..idz za głosem serca..mówi ze kocha ze to przeznaczenie..a ja wciaz sie wacham:(

Gość mmmammm
Ty tez masz dzidzie wiec rodzinka bedzie spora, im wiecej tym weselej.Otoz musisz uwazać, zalezy ile ten zwioazek trwa, jesli chwile to daj temu czas bo nie wiadomo co czuje On, czego chce itp. A Ty masz bardzo wiele do stracenia.BARDZO.

Gość zmyślona anielica
tak sie boje..:(ale juz kocham..juz tesknię..juzbym go chciałą..tylko..jest wiele ale:(

Gość comfortably numb
Pewnie że naskoczy bo zrobiłaś facetowi krzywdę związałaś się z nim dałaś mu dziecko i stwierdziłaś że to nie ten :classic_cool:

Gość zmyślona anielica
znamy sie...miesiąc:)hehe.wiem,wiem..wariatka,tak powiecie:)

Gość mmmammm
i tym bardziej jak piszesz ze masz mase watpliwosci to nie radze Ci porywac sie z motyka na ksiezyc..a ja co mam myslec on jest z ta babka 12lat, 2lata po slubie i maja 6mies syna.tragedia.moja corka ma prawie 2lata a z moicm chlopem jestem 4.ale z nim to paskudna sprawa:Di nie chce mi sie tu juz tego wywlekac:)

Gość zmyślona anielica
szaleje na moim punkcie.mówi,że kocha,że to miłosc jedyna w swoim rodzaju.pisze wiersze..jest niezwylke ciepły..oddany..uroczy:)

Gość mmmammm
ohoho kochana po miesiacu to ja nie wiem jak mozesz myslec ze to ten jedyny:P to zauroczenie, tym bardziej wiec daj sobie czasu. a jak "daleko" juz zaszliscie przez ten miesiac czasu?bo jesli seks jest cudowny to oczywistym jest ze tym bardziej uwazasz ze to jest TEN.a to moze byc zwykle zauroczenie.On nie ma nic do stracenia, nie ma zony itp.I w dodatku w przyszlosci moze sie bac ze tez Go zostawisz dla mlodszego, skoro juz raz to przezyl.

Wiesz,nie chcę Cię dołować ,ale on może mówić tak ,ponieważ został sam.Znam takie przypadki,gdzie po prostu niektórzy szukają pocieszenia w innej osobie.Oczywiście to,że jest Tobą zauroczony wchodzi w grę,ale ja bym raczej w takie coś się nie angażowała.Ty jesteś z mężczyzną,który Cię kocha,zawsze Wasz związek możecie jakoś podratować,nic nie jest stracone.

Gość zmyslona anielica
macie chyba rację..zwariowałam,a on tak nnaprawdę szuka kogos..bo jest okrutnie mu samemu cięzko...:(musze poczekac.. a wszystko samo sie ułozy

No anielico lepiej będzie dla wszystkich jeśli dasz sobie na wstrzymanie. Ja osobiście nie wiem co bym zrobiła, ale po miesiącu znajomosci jesli facet mowi ze KOCHA to ja na takiego bym nawet nei spojrzala bo rzuca slowa i nie wie tak naprawde czy kocha.Bojak mozna to stwierdzic po miesiacu znajomosci, przeciez nie spedzacie ze soba 24h/d, na pewno ze soba zbyt czesto nie randkujecie skoro masz rodzinę, męża. No w kazdym razie to zależy, ja mojemu poraz poerwszy powiedzialam ze kocha dopiero po ponad roku bycia parą.

Gość zmyslona anielica
nie mam męza..jestem w związku bexz slubu.ale naprawdę im wiecej piszecie tym ja mam większe watpliwosci:(muszę dac nam czas..on wszxystko poukłada jak nalezy:)

Gość zmyslona anielica
ach..i sexu jeszcze nie było:(narazie nikt nawet o tym nie wspomina..

Gość a znasz takie powiedzenie
CARPE DIEM??? Pomyśl co będzie jeśli jemu przejdzie chęć starania sie o Ciebie jesli zauważy że nie jesteś aż tak zainteresowana jak na początku? I jak znajdzie sobie inny punkt zainteresowań ktoremu powie ''zawiodłem się ponownie wydawało mi się że ona mnie naprawdę kocha ale jednak bardzo się myliłem'' a potem tą nowa zapyta ''a jak bedzie z toba?'' PAMIĘTAJ ON TEŻ MA UCZUCIA I MOZE MYŚLI TAK SAMO JAK TY ON TEŻ MA DZIECI KTORE MATKE STRACIŁY NIE MYŚL TYLKO O SOBIE I NAJWAŻNIEJSZE POWINNAŚ Z NIM O TYM POROZMAWIAC ZAMIAST DAĆ SIĘ PONIEŚĆ WŁASNEMU STRACHOWI

Gość zmyslona anielica
nie smutaj mnie.nie wiem co mam myslec.przeciez to dopiero poczatek i ja nie moge wszystkiego postawic na jedna kartę.jest dylemat..musimy przeciez się poz\nac ale on okropnie w to brnie..nie widzi innej opcji niz tylko to,że będziemy razem.boje sie go zawieśc ale bardzo bym chciała go poznac:)

Gość mmmammm
ja pomyslalam takie carpe diem i ehmmm poki co carpe:P i jest swietnie, aczkolwiek wiadomo jak to jest z czase, ciezko sie spotkac jak i Ona ma kogos i ja i staly nadzor itp. Za to On przyjezdza do mnie 10km na 6rano by na godzine moc mnie zobaczyc zanim zaczne prace:D:D:D:D wiem to straszne ale planujemy wpolne zycie choc narazie sobie tego za bardzo nei wyobrazam. tak jak nigdy nie moglam pojac jak mozna czuc cos do dwoch facetow naraz!? a jednak, do mojego stalego partnera cos tam chyba jeszcze czuje, moze przywiazanie tylko ze wzgledu na dziecko?nie wiem. a to co czuje do Kochanka(nie nawidze tego slowa:(), to jest ciezkie do opisania...:(

Gość zmyslona anielica
rozmawiamy nieustannie..wciąz bardziej ..głębiej widzac nasze uczucia.wchodzimy oboje w cos nowego ale przeciez nic nie moge mu obiecac teraz..

Gość a znasz takie powiedzenie
albo ratuj poprzedni związek, podobno tam gdzie padły słowa przysięgi jeśli dochodzi do zdrady jedna osoba z takiego zwiazku zapada na raka. Rozejrzyj się wokoło czy tak się nie stało u kogoś z otoczenia.

Gość zmyslona anielica
mmamm..daj mi swoje namiry jakieś na siebie.porozmawiamy może i jaos się razem może wesprzemy doświadczeniami:)

Gość mmmammm
a poza tym to bylo tak ze ja za nim latalam jakies 5miesiecy w koncu sie odwazylam mu to powiedziec ale wyszlo tak ze praktycznie w tym samym momencie chcielismy sobie powiedziec to samo:) a chłop wpadł jak śliwka w kompot tym bardziej jak sie dowiedzial ze ja Jego uczucia odwzajemniam. I Wam tez tego zycze, a co tam. Szczescia trzeba szukac ja przy moim nie jestem szczesliwa:)

Gość zmyslona anielica
mówię przecież ze nas nie łaczy małzenstwo.jestesmy z moim facetem bez ślubu a ja mam wrażenie ze z tym teraz mogłabym byc zona juz jutro:)bardzo to wszystko dziwne.gdyby nie dzieci nawet bym nie zastanawiała się minuty,,tylko odeszła od tego co mam:(

Gość mmmammm
nie moge podac Ci namiarow za bardzo sie boje nie obraz sie, mozemy tu gadac codziennie jestem od 7-15. gg wole nie bo w domu tez siedze i jakby moj zobaczyl to łohohohoho i ho :P

Gość zmyslona anielica
własnie ja tez tutaj w moim wieloletnim zwiążku nigdy nie czułam się spełniona.nie szanuje mnie..nie kocha nic nas praktycznie nie łączy.więc po co sie wachac..gdy za rogiem czeka miłosc?