Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justys24

16 lat i juz zareczona. co wy na to.?

Polecane posty

Gość justys24

jestm z chlopakiem dopiero rok, a on juz mi sie oswiadczyl. zgodzilam sie. wiem ze jest dla mnie wszystkim, nie potrafie bez niego zyc, ale gdy pisze z moim bylym czuje ze to nie to.. czy cos jest ze mna nie tak.?

Gość SZTUDENTKAAAAA
DZIEWCZYNO A SKAD WIESZ CO BEDZIE ZA 2 LATA MOZE DOPIERO WTEDY SPOTKASZ PRAWDZIWA MILOSC. DLA MNIE TO ZA WCZESNIE. JA MAM 23 LATA I NAWET NIE MYSLE O ZARECZYNACH. NAJPIERW TO STUDIA I DOBRA PRACA A POTEM RESZTA

Gość wysadź się w powietrze
PATOLOGIA

Gość justys24
mamy razem za duzo wspolnych marzen ktore napewno sie spelnia.. nie dziwie sie ze tak piszecie.. bo pewnie nie wiecie co to prawdziwa milosc..xD ja wiem.. ale jak pisze z moim to cos ze mna jest nie tak, wtedy juz nie licza sie zareczyny tylko on..

Gość justys24
to nie jest podpucha.. znam go lepiej niz on sam siebie..

Gość SZTUDENTKAAAAA
DZIEWCZYNO W TYM WIEKU TO SIE NIE PAKUJE W TAKIE RZECZY DAJ SOBIE NA LUZ PO CO CI TO......

Gość zgryźliwiec szczery
tak to jest gdy sie nie rozumie pojęć

Gość ArchivumD
Kolejne opowiesci i bajki ze wsi :(

Gość kukaa
Fajnie, bo milosc jest najwazniejsza...Ciesze sie z Twojego szczescia.

dziecko... łopatka, grabki i do piaskownicy :D a nie pierścionek i zaręczyny :D

Gość zrobilam tak samo
ojejku jejku jaka ty juz dorosla jestes, wszyscy ci okropnie zazdroscimy

Gość zrobilam tak samo
rozumiem, ze na tych wspanialych zareczynach byli wasi rodzice, ktorzy juz planuja dla was wielkie wesele?

Gość o jezu no i co z tego
zareczyny zawsze mozna zerwac, wielkie halo. a wy sie sracie jakby za maz szla za miesiac.

Auaaa...Ja mam 21 lat i do zaręczy również mi nie spieszno... Kochana,odpuść sobie na jakiś czas takie deklaracje,bo ja w Twoim wieku,to jeszcze w aktorach się kochałam.Oj,sorek - podobali mi się ;]

\"bo pewnie nie wiecie co to prawdziwa milosc..xD ja wiem\" Nie, nie wiemy, jesteśmy już starzy :) Masz tego twojego byłego, to w jakim wieku z nim byłaś, jak miałaś 13 lat? Imoże też ci się oświadczył? :)

Gość zgryźliwiec szczery
"zareczyny zawsze mozna zerwac"- buhhhahaa no mozna, ale chyba nie po to sie zarecza,zeby je zrywac zareczasz sie, gdy cos jest na rzeczy- stad narzeczony i narzeczona to Tobie sie cos poprzewracalo slub tez wezmiesz bo przeciez mozna wzic rozwod?

idz z tym swoim oburzeniem do ojca dyrektora, z pewnoscia sie zrozumiecie moherówo.

poza tym kto powiedzial, ze maja zrywac, moze akurat zajebiscie im sie ulozy i za 5 lat sie ochajtaja, ich sprawa.

Gość od ilu lat z nim sypiasz
?

Gość mysle ze jestes tak nieodpowie
dzialna jak typowa 16 latka. Jestes z nim tylko rok. A ile ma on?

Gość zgryźliwiec szczery
o jezu no i co z tego: zareczyny zawsze mozna zerwac, wielkie halo. a wy sie sracie jakby za maz szla za miesiac. to Twoja wypowiedz, nie moja ja odpowiedzialam czytaj ze zrozumieniem

Gość piszesz głupoty autorko
zaręczyny....gdzybyś znała tradycję to wiedziałabyś że ślub powinien nasąpić po roku od zaręczyn.... a ty pieprzysz jak potłuczona, pierwsza wielka miłośc i już pieprzysz o ślubie.... Twoi rodzice wiedzą że rzekomo zaręczona jesteś ? a moze Ty pochodzisz z takiego domu gdzie się rodzi dzieci w wieku 17 lat ? wtedy nic dziwnego że rodzicom śpieszno byś poszła na swoje i kto inny Cię utrzymywał, Ciebie i Twoje dzieciaki z wpadki

Gość aaaaaaaadd
ja mam 19 lat zareczona od 3 miesiecy . z chlopakiem od 3 lat, narazie ani slychu o slubie ale ja nawet nie chce slubu narazie ;P

Gość piszesz głupoty autorko
najbardziej mnie rozwala ta wielka miłość i wspólne marzenia to ze ktoś ma wspólne marzenia nie znaczy że ma szanse i możliwości ich realizacji.... marzę o tym by mieć Mini Morisa, mąż też o tym marzy, tylko co z tego jak ta bryka kosztuje ponad 100 tyś ?! no ale mamy wspólne marzenia z mężem, no nie, więc NA BANK się spełnią !!!!!!!

Gość zgryźliwiec szczery
prowokacja, ale nawet w prowokacji chodzi o poznanie opinii w cel nie wnikam

Gość zgryźliwiec szczery
mnie bardziej przerazaja niby zareczyny w wieku lat 16,17 albo po paru miesiacach/roku znajomosci bo moze kiedys, za pere lat wezmiemy slub niedouczeni narzeczeni poloneza nazywac mercedesem

jak mialam 16 lat i mialam chlopaka to tez myslalam ze to ten jedyny na cale zycie:D ale niestety gdy ma sie 16 lat to zdanie i upodobania zmienia sie co chwile..takze nie pochwalam wazego postepowania;) ale zycze szczescia.