Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NĘKANA PRZEZ POLAKÓW........

SFAŁSZOWANIE DOKUMENTÓW DO OBYWATELSTWA NIEMIECKIEGO

Polecane posty

Witam Mam pytanie: Co grozi osobie, która dostała obywatelstwo niemieckie na podst. sfałszowanych dokumentów prawie 10 lat temu? Czy można jej to obywatelstwo odebrać? Gdzie się z tym zwrócić? Czy będzie karana za sfałszowanie dokumentów i posługiwanie się nimi? Czy będzie pozbawiona zasiłków niemieckich (jest obecnie żoną Greka z niemieckim obywatelstwem i z dwójką dzieci, a polskiego obywatelstwa chyba musiała się zrzec przyjmując niemieckie). Proszę o odp., bo to bardzo ważne dla mnie. Jestem nękana przez tą osobę, a jej mąż ma już wyrok karny za pobicie mojego męża. Mąż to ledwo przeżył, bo ma już 75 lat.

Gość hjhkljlkl
nie rob tego - lepiej zglos tylko nekanie na policje.

Dlaczego mam tego nie robić?

własnie ona to wszystko robi dlatego, że ja jej nic nie zrobiłam:-( To patologia, która nie zasługuje na nic, a kiedyś mój mąż pomagał jej finansowo i nie tylko...

Gość ladna a kto to taki
niech zgadne - to twoja ex synowa co?

nie zgadłaś. Proszę o radę, a nie zgadywanki! To nie jest moja rodzina. To osoba, której mój mąż pomagał, rozumiesz? pomagał tez wielu innym osobom i za to wszystko na stare lata mamy tyle kłopotów:-( za dobre serce mojego męża...

Gość balloonn
zgłos po prostu na policje, że cie nękają Co do fałszerstwa - nie wiem, ale znając Niemców, to byłaby z tego niezła draka. A najgorzej jakby oszukiwali na podatkach :P