Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domi8

dziwne odczucia po odstawieniu tabsow

Polecane posty

Gość domi8

po 4 latach odstawilam regulon,dwa tyg ,temu i czuje sie jakbym wrucila do swojego ciala,dziwnie po pewnie brzmi ale to tak jakby tabsy blokowaly moja psychike tez.Teraz dostrzegam wiecej,niz w czasie brania,nawet meza widze tak jak na poczatku,zaczyna mnie pociagac,a bylo juz nienajlepiej z nami.Wogule swiat niejest taki szary,jak wczesniej.Czy to znmaczy ze przez te 4 lata bylam w depresji i niewiedzialam o tym.Moze ktoras z was miala takie odczucia

Gość domi8
a co do fizycznego odczucia ,to mam te same skutki uboczne co na poczatku jak zaczelam je zarzywac.CZemu nigdzie niema w ulotkach ,co nas czeka po odstawieniu ,

Gość AAAAAAAAAAAA
niezgodze się - to stany depresyjne - też tak miałam: te wahania nastrojów, płaczliwość, nerwowość, drażliwość straszna - to nie są objawy zmniejszenia libido choć mi to też bardzo doskwierało - to tak jakby coś rządziło twoim organizmem.. dla mnie i dla męża było to nie do wytrzymania dlatego rzuciłam to w cholere

Gość domi8
no wlasnie,teraz czuje sie taka wolna.Libido to ja mialam,nawet bardzo duze.Zauwarzylam tez,ze niemoge schudnac,chociaz bardzo malo jem,wczesniej bylam bardzo chuda i jadlam duzo,a przez 4 lata przybylo mi 10kg,i tak niezauwarzenie wlasciwie a jak sie ocknelam ,i wzielam za odchudzanie to nic. a nic nieubywa

Gość kup sobie
aqua femine tabletki ktore pomagaja organizmowi w oczyszczaniu sie z wody bo tabsy anty czesto je zatrzymaja co powoduje tycie i przy ich sporzywaniu powoli chudni, dla mnie doradzil je odrazu ginek jak zaczelam brac tabsy i sa naprawde dobre. Pamietajmy, tez ze to nie same tabletki powoduja tycie ale hormony ktore powoduje wieksze laknienie i spowalniaja przemiane materii. WIec jesli bierzemy tabsy musimy wieksza uwage zwrazc na to co jemy i kiedy. Pzdr.

Gość domi8
mialam ten specyfik i pozatym ,ze ciagle sikalam to nic sie niezmienilo,od pol roku jem ok.600kcal dziennie i nieschudlam ani kg.mam nadzieje ze teraz mi sie to uda