Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciąża a samolot

ciąża a samolot

Polecane posty

Gość ciąża a samolot

Witajcie dziewczyny!!! Mam takie pytanie czy któraś z Was w ciąży lata samolotem, czy wiecie coś na ten temat czy można, czy też nie??? Z góry dziękuję za odpowiedz👄

Gość ___chimerka___
Można. Nie ma to wplywu na dziecko. Latałam do siódmego miesiąca i dzidzia zdrowa

Gość ewa23
Mozna latac, z tego co wiem to pod koniec ciazy juz nie mozna ale nie wiem dokladnie po ktorym tygodniu. Niektore linie lotnicze wymagaja zaswiadczenia od lekarza ze nie ma przeciwskazan do lotu samolotem.

Gość ciąża a samolot
Dziękuję 👄 i jak się po tym locie czułyście?? nic Wam nie dolegało, żadnych złych objawów???

Gość surfitka bardzo madre slowa
samolot nie wplywa na dziecko, wiec pisanie ze dzidzia zdrowa jest glupie. samolot ewentualnie moze wplynac na ciaze (zmiana cisnienia) ale zdarza to sie niezwykle rzadko....

Gość ja latalam i ...
ja latalam 5 razy i przestalam w 31 tygodniu. Dobrze znioslam tylko bardzo mi stopy puchly. Ale poza tym OK. Powiedz tez stewardesie ze jestes w ciazy to jesli bedzie miejsce da ci jakis ''swobodniejszy'' fotel. Mnie wrzucili raz do 1 klasy bo byly miejsca

Gość ciąża a samolot

Gość florkaaa
ja lecialam , sa jakies przepisy ze chyba po 34 tygodniu moga cie nie wpuscic na poklad, musisz miec zaswiadczenie w ktorym tygodniu jestes, troche puchna stopy ale moja polozna dala mi specjalne obkurczajace skarpetki, ogolnie spoko tylko dzidzius troche wariowal w brzuszku :))

Gość ciąża a samolot
ja jestem w 15tc

Gość ja jestem w 20 tc i latam
czesto, bo taka mam prace. Ciaza przebiega wzorowo, ja czuje sie swietnie, wiec na swoim przykladzie powiem, ze samolot nie ma zadnego wplywu na ciaza (chociaz w 3 trymestrze raczej sie odradza latanie)

Gość ciekawskadziewucha
ja latałam w pierwszej ciązy i teraz równiez czeka mnie lot samolotem w 34 tc, musze miec jedynie zaswiadczenie od lekarza że ciaza przebiega prawidłowo i nie grozi mi poród przedwczesny,