Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 170/64

170 cm i 64 kg to za dużo????

Polecane posty

Gość Jak facet widzi ładną kobietę
6-8kg za dużo .

Gość znajomy tekst
ja mam 173 i 57 i mom zdaniem jest w sam raz więc mysle, że 6-7kg jest do zgubienia

może przesadziłem ale 5kg to mogłabyś zrzucić a to wcale nie jest trudne . Wystarczy 4h ćwiczeń w tyg.

bynajmniej nie chodzi o "dietki" a o zwyczajny ruch . Są przecież ćwiczenia dla kobiet można sobie filmy pooglądać w internecie na bank są na Youtube.

oczywiście te ćwiczenia nie polegają na oglądaniu filmów :classic_cool: :P

Gość 170/64
codziennie trenuję z psem min 2 h - szybkie biegi bo to husky, poza tym 1 w tygodniu basen i 2 godzinki siatkówka, oprócz tego ogólnie sporo się ruszam - więc 4 h ćwiczeń na tydzien to stanowczo za mało dla mnie :D i dla jasności - nie mam "boczków" ani fałd i obwisów, mam dość "atletyczną" sylwetkę :-o ale to gorzej niż jak byłabym tłusta :( przez tydzien zrobie sobie diete 1000 kcal i zobaczymy co z tego bedzie

To nic złego , chyba że masz mięśnie i klatę jak Pudzian :) :classic_cool:

Gość czy was juz
calkiem pojebalo?!!!!! przeciez to jest normalna waga!

Gość 170/64
nie no bez przesady :D

nikt jej nie każe ważyć 50 kg a jedynie trochę mniej jak 60kg :) to zależy jak "grube" kości ma . Autorka mówi że bardzo dużo ćwiczy to wystarczy ma na pewno jędrne i umięśnione ciało :).Bynajmniej nie powinna "być na diecie" :)

Gość 170/64
do świąt zejde poniżej 60 kg, trzymajcie kciuki! :D

Gość likto
ja mierze 173 i waze 60 kg,a mam 33 latka Ale jak mialam kolo dwudziestu to wazylam wiecznie 54kg Przez 10 lat i po ciazy utylam wiec 6kg:)

Gość wielbiciel 75B
Mogę Cie potrzymać nie tylko za kciuka :classic_cool:

Gość 170/64
2,5 h ostrych biegów za mną - praktycznie 80% sprintem, pies wykończony ale ja o dziwo nie :D dlatego posprzątałam prawie cały dom i chyba jeszcze sobie zafunduje z pol godzinki gimnastyki, aha i zjadłam dziś tylko 2 łyżki sałatki mojej mamy i nie jestem głodna! oby mi ten zapał nie minął! a co do wielbiciela 75B to niestety nie jestem w twoim typie bo nosze c :P p.s. będę sobie tu zapisywać moje postepy bo mnie to mobilizuje

Gość gość
Wy jesteście chore wszystkim pada na mózg z tym odchudzanie bmi jest prawidłowe nawet nie w granicach górnych spokojnie to nie dużo -.- mam identyczna wagę i nie wydaje mi sie żebym miała schudnąć jak to ktos napisał 14 kg bezsens

Gość gość
Waga w sam raz do tulania. Też tyle ważę, mam kawał cyca i biodra, wyglądam apetycznie, a nie jak jakiś szkieletor. :)

Gość Damka

Całe życie ważyłam 51kg, nosiłam rozmiar XS mogłam jeść co chciałam. Od kobiet słyszałam, że mam  ciało idealne, mężczyźni - raczej wzbudzalam zainteresowanie tym że jadłam jak chłop a byłam sucha, biust mały ale na szczęście zawsze miałam pośladki które robiły robotę;) 30 na karku zmieniło wszystko. Nawet nie wiem kiedy przytyłam, do 63kg. 

Dziś zrobiłam zdjęcia i się załamałam, wszyscy mowia, że teraz lepiej wyglądam ale lepszego jest w boczkach czy grubych udach, jeszcze rok temu te 63 zmieniłam na mięśnie ćwiczyłam dużo jednak teraz to co zobaczyłam na zdjęciu wadzenie centymetrze jest porażające. Także od paru dni kolacja przed 19:30, zdrowy sen od ok 23:15 (śpię do 7:30) i ćwiczenia. Na jutro już spakowana torba na siłownię. Muszę powiedziec, że najlepiej się czuła. Ważąc ok 57-58kg.

Mam jedynie nadzieję że nie zmaleje mi znowu biust bo to jedyny Play tego wszystkiego 

Rok temu 51kg/170 85/63/89

Dziś.          63,5/170 90/78/93