Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina_27

Dziś jem jak prosię, jestem przerażona!!

Polecane posty

Gość Paulina_27

jutro dostanę okres, zawsze mam wtedy wzmożony apetyt , zwłaszcza na słodkie,ale dziś juz przegięłam! zjadłąm od rana 1 bułki z szynką i masłem ,1 bułka z powidłami, 2 lody na patyku w czekoladzie, obiad (fasolowa), 2 jabłka i banana i teraz jem orzeszki!!!!!!!!!

Gość gdfhtdrfjhtrj
ja mam jutro okres, ale opierdalam sie żarła od trzech dni :o

Czy to az tak duzo? :P Ja rano zjadlam porzadne ciastko z bitą śmietaną, potem bułkę. Jeszcze poźniej całą buteleczkę soku, batonik. :P I jak wróciłam do domu, zrobilam sobie hot-doga. Znów jakies ciasteczko. A teraz robi sie obiad. :)

Gość Paulina_27
najgorsze te lody... a myslę juz o trzecim :O nie mam nadwagi,ale szczupła tez nie jestem (167cm, 56 kg)

Gość Paulina_27
ale ja nie wyglądam grubo!! ale mieć 50 kg...marzenie :( :(

A ja zjadłam: dwie bułki - Jedna z szynką druga z serkiem Rybe w galarecie musli Fitella Kanapkę z pastą rybną 2 kremówki :P banana parówke i traz czekam na obiad :DD

Gość gdfhtdrfjhtrj
ja dzisiaj zjadlam makaron taki instant z sosem grzybowym. Cztery pierozki z kapusta i grzybami, zakupione w sklepie spoz. - :o Lyzke ziemnakow i dwa pulpety z sloika 😭 PRZYPOMNIALAM SOBIE, ZE MAM PLATKI CZEKOLADOWE!!! Ide wszamać :D

zaraz przyjdzie miniam i powie że waży 49 ona na każdym topiku tego rodzaju to obwieszcza i pisze że jest grubasem

Gość Paulina_27
no może to 50 to ciut za mało, jamarzę o 53, ale nie odchudzam się. biegam cały dzień za 2 letnim dzieckiem, to mam kondycję :p teraz ono śpi, a ja jem :O

Gość Paulina_27
uff czuję, że orzeszki mnie zapchały. mała się obudzi, zje, to będę z nią ganiać po domu, spalę trochę kalorii ;)

Gość Paulina_27
właśnie nie tyję, na szczęscie. ale to nie znaczy,że mam super figurę, aczkolwiek nie narzekam jakoś bardzo , a mężowi się podobam :) mam takie napady jedzenia przed okresem, lubię pojeść ot co. ale nie podoba mi isę to, bo kiedyś w końcu zacznę tyć :O :O

Gość ajajajllajajajallala
chcialam wlasnie zalozyc taki sam topik!!!!!!!!! Tez dzisiaj jem jak głupia!! Zjadłam: 4 parowki plus 2 bylki hotdog max 2 talerze zorku ze smietana (2 lychy smietany na kazdy talerze :) ) teraz wpierdalam jakas kielbache i 2 buly i caly czas chce mi sie jesc!!!!! :( A wstałam o 11 :(

Gość ajajajllajajajallala
acha i mi sie ziemniaki gotuja i zjem 5 ziemniakow i 3 mielone i surowke i pewnie dalej bede glodna :(:(

Mam to samo przed okresem potrafię zeżreć całą pizzę (duża-DaGrasso), lody, ciastka, orzeszki, kanapki i inne cuda... przez kilka dni w miesiącu czuję się jak jakiś freak :D

Gość jak prosie
Witajcie,cieszy mnie to że jest prócz mnie ktoś,kto wcina jak prosie.Zapewniam cię,że nic ci nie będzie.Ja jem jak prosię od kilku tygodni i prócz 3 kg więcej nic mi nie jest.Dziś zjadłam,bułkę,3 kromki chleba,kotlet,ziemniaki,brokóły,buraczki,amerykankę,jabłko,łazanki z kapustą,wypiłam 11 herbat,za chwilkę pochłonę makaron z jajkiem i potem coś na kolację.To jakiś obłęd prawda?Jestem załamana tym co jem,tymi ilościami,ale mam totalnego doła.