Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskwa81

ale piekna...

Polecane posty

Gość hehehehe hehe
a kiedy twoj slub i jaki masz rozmiar?moja przyjaciolka ja (albo bardzo podobna-nie jestem pewna czy akurat tej firmy) zamowila w kolorze bialym rozmiar 38,ale jej slub 8.08 po ty terminie napewno zechce ja sprzedac...

pytanie - a widziałaś ją na żywo w salonie? to najpierw zobacz bo sporo kiecek ślubnych wygląda nieźle na zdjęciach a na żywca to porażka (materiał, paskudne aplikacje i koronki itp.)

Gość truskwa81
ale zbieg okoliczności;) też mam 8 sierpnia;) szkoda...

Gość truskwa81
tej akurat na zywca nie widziałam... wiem, że wiekszośść sukienek sie różni..

ja też tak sie napaliłam i na żywo PORAŻKA x 2 - nie dosyć że nie wyglądała "modelowo" to jeszcze fatalnie na mojej figurze zasady: 1. obejrzeć 2. przymierzyć i dopiero się serio napalać :D na marginesie - moja sister miała podobnie jak ja z upatrzoną na stronie wymarzoną kiecą tak że obie kupiłyśmy zupełnie inne modele

Gość a ja sie napalilam na pewien
model i przymierzywlam wiele sukienek, nawet jedna wybralam, jednak specjalnie pojechalam do innego miasta przymierzyc chociaz ta swoja wymarzoną by potem nie miec zalu do siebie ze w tym jedynym dniu nie mialam na sobie tej jedynej wymarzonej. i jak sie okazalo ten model byl dla mnie idealny, super sie ukladal, super w nim wygladalam. tylko mial jeden minus..... ledwo sie w niej ruszalam.a byl to model: http://www.victoriasbridalcouture.com/catalog_i9795647.html?catId=282368 chyba nawet krojem ciut podobny ;) swoja droga, sliczna ta sukinka :)