Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zalamkaaa

beta-pomozecie?

Polecane posty

Okres mialam miec 19.03 nadal go nie mam. Chodze do gina na NFZ czy jeski jutro powiem, ze chce zrobic bete to kiedy moge spodziewac sie pobrania krwi i wynikow badania?

Gość sialakajsdjkdld
musisz isc do przychodni gdzie pobieraja krew na b-hcg lub hcg pobiora Ci ja od razu ale oczywiscie za to badanie sie placi.Nie musisz byc na czczo choc dobrze by bylo gdybys byla.Najlepiej zrobic b-hcg po terminie spodziewanej miesiączki.

Gość sialakajsdjkdld
wyniki sa chyba na drugi dzien tzn zalezy musisz sie dopytac kiedy mozesz je odebrac

witaj, lepiej mieć skierowanie od ginekologa z poradni bo takie badanie to co najmniej 30zł., pobranie standardowo w labolatorium najlepiej rano wyniki powinny być tego samego dnia,pozdrawiam

Gość sialakajsdjkdld
ale po co łazic po ginach!znajdz klinike w ktorej jest tanio i wykonaj badanie!!najlepiej rano ale nie ma na to reguly bo jak pytalam babke w aptece to powiedziala ze o kazdejk porze mozna.Najlepiej zrob b-hcg bo najszybciej wykrywa co do dnia wrecz

tylko zastanawiam sie tez czy to mam jakis sens zeby robic ta bete skoro test wyszedl w niedziele negatywny, a okresu nadal nie ma;/

Gość takakakiittitit
to powtorz test zrob go rano bo wtedy jest najwieksze stezenie hcg w moczu jak wyjdzie negatywny to czekaj na okres i nie stresuj sie:) i nie czytaj wypowiedzi tych porypanych bab ze one robily milion testow kazdy wyszedl negatywnie a jak poszly do gina to byl psikus bo byla ciaza.Nie umieja robic testow siedza na forach i starsza tylko mlode dziewczyny.Glowa do gory:)