Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to sie nadajee

hulajnoga dla 2 latka tak czy nie

Polecane posty

Gość sssssssss
zależy od sprawnosci tego dwulatka.Ruchliwy i sprawny fiz będzie super śmigał.Moje dziecko ma i śmiga od dawna

Gość czy to sie nadajee
jest ruchliwe i sprawne. wspina się po wszystkim bez najmniejszego problemu- drabinki i zjeżdzalnie nie stanowią zadnych przeszkód. Ale na rowerku nie jest w stanie jeszcze jeździć. Pedalowanie okazało się zbyt trudne. Nie wiem jak to będzie z hulajnogą.

Gość sssssssss
oj to hulajnoga jest o wiele łatwiejsza niż pedałowanie.Jest fajna,niska na 3 kołach.Powinien super jeździć

Gość czy to sie nadajee
no to chyba się zdecyduje. a powiedz mi czy ty na początku uzywalaś dla dziecka kasku i ochraniaczy na kolana? Bo zastanawiam się czy nie kupić do tej hulajnogi.

Gość czy to sie nadajee
to chyba kupie taki kask. Boje się tylko o rozmiar bo z tego co widze na allegro to są od 49 cm obwód główki a moje dziecko ma mniej. Może znajde w sklepie sportowym jakiś mniejszy.

Gość sssssssss
moe być to 49.Przyciągniesz paskami,bo są regulowane.Nie wiem czy są w ogóle mniejsze,Ja też pierwszy 49 kupowałam

Gość czy to sie nadajee
no to kupie 49 Kask mi się przyda bo chce kupić siedzonko na rower żebyśmy mogli sobie jeździć. Nie wiesz może od kiedy można dziecko zabierać w takim siedzonku na przejażdżki rowerowe?

Gość sssssssss
odkąd siedzi:D tylko kup dobry w miarę fotelik z zapięciem na nóżki.Inaczej bym sie nie odważyła. moje dzieci jeżdżą z nami rowerami odkąd samodzielnie stabilnie siedziały

Gość czy to sie nadajee
czyli 10 miesięczniaka mogę już zabrać? nie wiem wlaśnie nic na temat tych siedzonek. Musze odwiedzić jakieś sklep rowerowy i zasięgnąc porady sprzedawcy. Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź.

Gość sssssssss
jeśli samo stabilnie siedzi i sie nie wywraca to jak najbardziej tak.Moje juz jeździło.Masz szekli do przypięcia i zapiecia na nogi żeby nigdzie nie wkręciło.Zobaczysz jakie zadowolone będzie:)

troszke odeszłyscie od tematu, ale ja w odpowiedzi na na niego :-) mysle, że ta hulajnoga jest ok; na pewno nie za wcześnie; ale jestem maniaczką i propagatorką rowerków bez pedałków typu http://www.allegro.pl/item590757738_jezdzik_drewniany_atesty_promocja.html mój synek właśnie taki dostał (tzn. nie własnie, bo ponad lata temu) radził sobie super (oczywiście w kasku) plusem w tych pojazdach jest to, że dzieciaczek cwiczy zmysl równowagi; nie uzyskasz tego w modelu hulajnogi trójkołowej; w rowerku jest o tyle łatwiej, że nóżki zawsze są blisko ziemi co zapobiega upadkom; w miarę wzrostu umiejętności dzieciaczek coraz częściej podnosi nóżki do góry i jedzie JUZ NA DWÓCH KÓŁKACH; super sprawa; podałam tego linka, bo my akurat mamy taki model; sa też tańsze ale warto zwrócic uwagę na to czy maja regulacje wysokości siodełka (a ten ma) Polecam