Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciee podobnie

Najlepszy szampon to drogi szampon ???

Polecane posty

Gość maciee podobnie

uzywalam drozszych szamponow, markowych (Garnier, Nivea, L'oreal, Pantene) a teraz uzywam zwyklego, taniego, rodzinnego i nie widze roznicy w stanie wlosow i w ogole w ich wygladzie czy nie placimy tylko za marke w drogich produktach??

Gość wesolaania
Dokladnie, placimy nie za szampon tylko za marke..ze wszystkim tak jest.Choc nie powiem bo czasem jest inaczej :)))

mi prawie po kazdym lupiez wychodzi...tylko head and showders...i nizoral dla mnie..wkurza mnie to...mogliby wymyslic cos z mniejsza iloscia mydla..moja skora cierpi

Gość ...A JA...
postanowilam wyprobowac naturalnych kosmetykow:) Dzis kupilam odzywke firmy Fitomed do wlosow suchych i normalnyh. Zobaczymy jak sie sprawdzi:) Mam zamiar kupic jeszcze szampon z tej serii. Szczerze to znudzily mi sie juz te wszystkie szampony znanych firm.

Gość chareze fil
(Garnier, Nivea, L'oreal, Pantene) to według ciebie są drogie szampony. dziewczyno ich cena nie przekracza 10 zł. to jest szajs a nie markowy szampon. ja kupuje faktycznie markowe ale za 30-40zł. to są markowe szampony a nie jakieś buble dostępne w każdym sklepie

Gość maciee podobnie
tak, wiadomo, ze czasami lepiej wydac wiecej i byc pewnym jakosci produktu- np z lekami, z jedzeniem, z ubraniami, ale wlasnie marka, za to sie tyle placi, a nie zawsze sie to oplaca moje wlosy czesto sie po prostu zle ukladaja, dlatego uwazalam, ze drozsze szampony mi pomoga, a tu nic. juz nie bede przeplacac na szamponach, bo nie warto, skoro za 3 zl mozna miec tn sam efekt a za zaoszczedzone pieniadze moge kupic cos, co warto

Gość wole lepszą odżywkę
szampon dla mnie może byc tani.

Gość maciee podobnie
tak, drogie, choc jak sama mowisz, sa i drozsze, ktore kupujesz Ty dla mnie np, to duzo dac 10 zl za szampon, ktory nie jest skuteczny.

Gość nigdy nie dałabym 40 zł za
szampon,tym bardziej,że myję włosy codziennie:oNo chyba,że bym zarabiała 5 tys.miesięcznie:P

Gość to i ja się wypowiem
Też używałam kiedyś drogich szamponów ... od tych profesjonalnych do drogeryjnych... ale najlepszy okazał się szampon dla małych dzieci (koszt 6zł) :) Nie zamienię go już na żaden inny szampon ! Włosy przestały się przetłuszczać, piękie się układają i są błyszczące.

Gość to i ja się wypowiem
Aha....zapomniałam dodać, że po Fructis i Pantene dostaję okropnego łupieżu ... a po Fructi dodatkowo wypadały mi włosy :o

Gość jaki ten dla dzieci taki dobry
?