Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pryszczaty misiaczek

wyleczylam sie z TRADZIKU !!!

Polecane posty

Gość pryszczaty misiaczek

jakis rok temu wylazly mi na twarzy jakies dzwne krostki, glownie na brodzie, pozniej rozniosly sie na cala rzuchwe i czolo. To nie byly takie zwyczajne pryszcze, ktore wyskakuja w czasie dojzewania. Nie dalo sie ich wycisnac, a pozniej zamienily sie w jakies obrzydliwe ropne syfy :/ Przepraszam, ze tak szczegolowo, ale chce przez to powiedziec, ze skoro moja 'terapia' (krora zaraz opisze) pomogla na taki dziwaczny tradzik, ktory utrzymywal sie na mojej twarzy przez rok, to napewno pomoze i na 'inne tradziki'. Przed kuracja probowalam wszystkiego co bylo dostepne, poczawszy od tanich antybakteryjnych kremow z rossmana,poprzez drogie kremy vichy, skonczywszy na antybiotykach. Nic nie pomagalo. pryszcze byly ciagle takie same. Kuracja nie kosztuje ani grosza, jest 100% skuteczna i to nir sa zarty.Jedyna wada - troche obrzydliwa. Moja mama zawsze czytala jakies durne ksiazki o samoleczeniu i tym podobne bzdury. nigdy w to nie wierzylam, ale pomyslalam ze to chyba ostatni ratunek a przeciez nic nie trace. dobra, nie smiejcie sie. rano i wieczorem smarowalam twarz wlasnym moczem. najpierw smarowalam wacikiem a pozniej trzymalam wacik przez jakies 5 minut na twarzy. pozniej mylam twarz zwyklym zelem do mycia twarzy. oczywiscie zapach nie jest przyjemny ale warto sie poswiecic. cala kuracja trwala jakies 3 tygonie. trzeba robic to rano i wieczorem. Nie tylko zniknal tradzik, ale rowniez wstretne brazowe przebarwienia po wyciskaniu.

Gość jhgfjhgfkjhgfkjhg
chyba zartujesz ?

Gość a Ty co z ksiezyca spadlas
to bylo do jhgf........oczywiscie ze to pomaga...tyle sie o tym gada non stop i wielu naukowcow to opsialo w swoich ksiązkach